Στην κοσμάρα του ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτει τώρα θέμα πολιτικού γάμου «για όλους» (Βίντεο)

Date: 15/02/2021 Time: 11:33

Εγκλωβισμένος στο ψευτοδικαιωματισμό και στο δήθεν προοδευτισμό του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εσχάτως επιστρέφει ολοένα και συχνότερα στον παλαιό κακό πολιτικό του εαυτό, αναπολώντας τις ιδεοληψίες του 3%.

Σε μια εκτός τόπου και χρόνου πρωτοβουλία, με τον κορωνοϊό να θερίζει και τη χώρα να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown, η Κουμουνδούρου, προς τέρψιν προφανώς του στενού κομματικού της ακροατηρίου, θέτει θέμα πολιτικού γάμου «για όλους», δηλαδή και για ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατία», ο ιδεολογικός φανατισμός του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με το πολιτικό άγχος που προκύπτει από την απουσία στέρεου αντιπολιτευτικού αφηγήματος, ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για την απίστευτη απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημοσιοποιήσει χθες, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου, βίντεο που προωθεί την ανάγκη να γίνει νόμος του κράτους ο πολιτικός γάμος ομοφύλων.

«Γιατί ο έρωτας τώρα; Γιατί στην πανδημία νιώθουμε πόσο λείπει μια αγκαλιά. Γιατί ο έρωτας θέλει δύο, που να θέλουν και οι δύο. Γιατί η αγάπη είναι δικαίωμα» αναφέρει το σχετικό βίντεο, όπως και το συνοδευτικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προσθέτει: «Μετά τους νόμους για το σύμφωνο συμβίωσης και την αναγνώριση ταυτότητας φύλου, κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τη συζήτηση: Πολιτικός γάμος για όλους», θυμίζοντάς μας τις επαίσχυντες νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται, πάντως, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει σε αυτά τα επικίνδυνα μονοπάτια. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο νομοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και ζητά τη νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου για τους ομοφυλόφιλους, αλλά έχει ταχθεί και υπέρ του δικαιώματος των ομοφυλοφίλων στην τεκνοθεσία.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...