Θέλουν να αποτελειώσουν τον Κουφοντίνα. Φοβούνται ένοπλη εξέγερση της κοινωνίας

ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Να θέσουμε μερικά απλά ερώτηματα. Εάν οι δημοσκοπήσεις είναι αληθινές και σκιαγραφούν ένα υγιές πολιτικό σύστημα που απολαμβάνει της νομιμοποιήσεως του Ελληνικού λαού, τότε γιατί το καθεστώς φοβάται τον Κουφοντίνα και το ενδεχόμενο πολιτικής του δράσης; Εάν τα εκλογικά αποτελέσματα της Singular είναι έγκυρα και δεν υπάρχει νοθεία στις εκλογές, τότε γιατί το καθεστώς έχει τρομοκρατηθεί από το ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερος ο Κουφοντίνας και να κινητοποιήσει τις λαϊκές μάζες;

Εφόσον το μεταπολιτευτικό καθεστώς, απολαμβάνει δημοσκοπικά και εκλογικά, τέτοιας ευρείας νομιμοποιήσεως, τότε γιατί φοβάται κάποιον που μπορεί να αναδείξει την πλήρη απονομιμοποίησή του; Εάν το πολιτικό μας σύστημα, έχει τόση δύναμη πάνω στο εκλογικό σώμα, τότε λογικά, δε θα είχε να φοβηθεί τίποτα από έναν ακροαριστερό τρομοκράτη. Ο λαός, θα του γύριζε την πλάτη και δε θα ασχολούνταν με το τι θα έλεγε ο συνταξιούχος της 17 Νοέμβρη.

Εκτός, εάν στο πρόσωπο του Κουφοντίνα, το καθεστώς, αναγνωρίζει τον εαυτό του. Είναι περισσότερο τρομοκράτης και δολοφόνος ο Κουφοντίνας, από τον ΣΚΑΙ, τον Αλαφούζο και τον Παπαχελά; Είναι μεγαλύτερος τρομοκράτης από το Χατζηνικολάου, το Βαρδινογιάννη, τον Κυριακού και τον Σαββίδη; Είναι ο Κουφοντίνας περισσότερο τρομοκράτης και δολοφόνος από τους Παπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη; Είναι περισσότερο φασίστας και δολοφόνος της Δημοκρατίας από τα Ελληνικά Hoaxes?

Η Ελληνική κοινωνία, δεν ένιωσε ποτέ να την τρομοκρατεί ο Κουφοντίνας. Νιώθει, όμως, να την τρομοκρατούν μεθοδικά και σαδιστικά, ο Μητσοτάκης, τα κανάλια του και το παράνομο καθεστώς της Μεταπολίτευσης. Ποιος τρομοκρατούσε και εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους Έλληνες από μία έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και τη φυλακή της Ευρωζώνης; Σίγουρα δεν ήταν ο Κουφοντίνας, αυτός που το έκανε. Τα δελτία των 8, δεν τρομοκρατούσαν τους πολίτες με οικονομικό αρμαγεδώνα, εάν τολμούσαμε να βγούμε από το Ευρώ και τη θηλιά των μνημονίων; Τα ίδια δελτία, οι ίδιοι σάπιοι και ελεεινοί δημοσιογράφοι, δεν τρομοκρατούν σήμερα τον κόσμο με τον Covid?

Ποιος έχει προκαλέσει ασύλληπτο υγειονομικό και οικονομικό τρόμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους από αυτοκτονίες και ελλιπή υγειονομική περίθαλψη; Ποιος έχει δολοφονήσει στους Ελληνικούς δρόμους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, από τις κακοτεχνίες των διαπλεκόμενων εργολάβων; Ο Κουφοντίνας;

Το καθεστώς, φοβάται. Ξέρουν, ότι εκατομμύρια Έλληνες, ονειρεύονται την στιγμή που θα έχουν ένα σαρανταπεντάρι στα χέρια τους και θα αρχίσουν να φυτεύουν σφαίρες στα κεφάλια των πραγματικών τρομοκρατών της Ελληνικής κοινωνίας. Τους λούζει κρύος ιδρώτας στην ιδέα, ότι ένα ένοπλο κοινωνικό κίνημα, υπό την ιδεολογική και επιχειρησιακή ηγεσία του Κουφοντίνα, μπορεί να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις και μέγεθος.

Αυτή την στιγμή, το σύστημα παραπαίει. Ό,τι πολιτικά σχήματα και να στήσουν, όπως αυτό του Τράγκα, θα πέσουν στο κενό. Όσα κομματικά lego και να φτιάξουν για να ξεγελάσουν την κοινωνία και να υφαρπάξουν τη ψήφο της, θα αποτύχουν, Μια εξουθενωμένη και αηδιασμένη κοινωνία, που ονειρεύεται εκτελέσεις του πολιτικού, δημοσιογραφικού και Μιντιακού προσωπικού, δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από την προπαγάνδα του καθεστώτος.

Θα κοιτάξουν να πεθάνει ο Κουφοντίνας. Το θέλουν πολύ. Είναι ο διακαής πόθος τους. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που θέλουν, είναι ο θάνατος του Ελληνικού συλλογικού υποκειμένου.

Δεν ταυτίζομαι με αυτά που πρεσβεύει ιδεολογικά ο Κουφοντίνας. Δεν με εκφράζουν τόσο σε πολιτικό όσο και σε γεωπολιτικό επίπεδο. Έχω μία άλλη κοσμοαντίληψη. Αλλά δεν μπορώ να πω, ότι δεν απολαμβάνω την αγωνία που νιώθει το σάπιο καθεστώς.

Την αγωνία, της βίαιης πτώσης του…

Share to...