Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Φουρθιώτη

Date: 06/04/2021 Time: 20:31

«Ορθώς το έφερε η αντιπολίτευση το θέμα στη Βουλή. Περιμένω και κι εγώ να ακούσω τις απαντήσεις που θα δώσει η κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη και πρόσθεσε ότι είτε ο εισαγγελέας, είτε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, πρέπει να διερευνήσουν την προσπάθεια εξαπάτησης του δημοσίου μέσω του προγράμματος Συν-Εργασία.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι είναι στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση για τις αποκαλύψεις που έκανε μέσω της εφημερίδας «Documento», προκαλώντας εσωκομματική αναταραχή και τη δυσφορία του Μαξίμου (επειδή μίλησε εκεί που μίλησε).

Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι περιμένει απαντήσεις για το θέμα με τους αστυνομικούς που διατέθηκαν για την προστασία του Μένιου Φουρθιώτη, ενώ άφησε υπονοούμενα για «ακατανόητη και χαριστική προστασία».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page