Τρίκυκλα και τσαντίρια… στα ψηφοδέλτια Τράγκα! Λίστες με τσιγγάνους για υποψήφιους βουλευτές μαζεύει ο Θείος Γιώργος

Date: 06/04/2021 Time: 20:38

Σπίνος μικρή φώτο 1 Του Άρη Σπίνου

Σιγά μην κάτσει να σκάσει ο νέος «σωτήρας της πατρίδας» μας! Μπορεί να μην έχει προσέλευση οπαδών το μαγαζί που έφτιαξε, αλλά βρήκε τη λύση.

Όπως πληροφορούμεθα, οι πρόεδροι των Ρομά ( δόξα τω Θεώ έχουμε καμιά πενηνταριά από δαύτους) του πηγαίνουν λίστες με δεκάδες τσιγγάνους για να κατέλθουν ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια.

Το πιο πιθανόν είναι αυτοί οι ταλαίπωροι που γυρίζουν κουβαλώντας όλη την οικογένεια μαζί τους στο τρίκυκλο όλη μέρα και μαζεύουν παλιοσίδερα από τους δρόμους, να μη γνωρίζουν τίποτα, ούτε καν ότι έστω και για μία ημέρα, το όνομά τους θα κοσμεί ελληνικό ψηφοδέλτιο εθνικών εκλογών.

Ζεφύρι και απανταχού κατασκηνωτές Ρομά, ενωθείτε για το Θείο Γιώργο.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page