Χορωδία ομοφυλόφιλων: Ερχόμαστε για τα παιδιάς σας. Θα τα μεταστρέψουμε

Date: 08/07/2021 Time: 09:48

Η Χορωδία Ομοφυλόφιλων Ανδρών του Σαν Φρανσίσκο έβγαλε ένα βίντεο για τον Μήνα Υπερηφάνειας, στο οποίο υπόσχεται να μεταστρέψει τα παιδιά σας αθόρυβα και διακριτικά.

Πρόκειται για μια κακή απόπειρα χιούμορ που στάζει το δηλητήριο των θυμωμένων γκέι που δεν έχουν επιλύσει τα παιδικά τους τραύματα.

children gay choir

Πρόκειται για τυπικό αριστερό χιούμορ που οι θυμωμένοι πιστοί τους νομίζουν ότι είναι αιχμηρό ή αστείο, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς δηλητηριώδες και κακόβουλο.

Σίγουρα δεν θα αλλάξουν καμία καρδιά και κανένα μυαλό, αλλά μην τους γελοιοποιείτε γιατί μπορεί να ακυρωθείτε.

Το βίντεο θυμίζει την πολύ πραγματική κατήχηση που οι μαρξιστές εκτοξεύουν στα παιδιά μας στις σχολικές αίθουσες της Αμερικής.

Πηγή: thegatewaypundit.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page