Τσίπρας για Χαρδαλιά: Εγκληματική και ανεύθυνη η στάση του. Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Date: 07/07/2021 Time: 21:23

Ως «εγκληματική και ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης»,  σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά τη δημόσια υγεία, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν προχωρούσε σε ελέγχους με πολιτικές αποφάσεις και επέτρεπαν την είσοδο κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, ενώ «κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες», επικαλούμενος το ρεπορτάζ της ΕφΣυν.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Εγκληματική και ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης. Όπως αποδεικνύεται από δημοσιεύματα, την ώρα που κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες, δεν έκαναν ελέγχους και με πολιτικές αποφάσεις επέτρεπαν να περάσουν κρούσματα στη χώρα».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντησή του με το Προεδρείο της ΟΕΝΓΕ, ανέφερε για το θέμα ότι το η Δικαιοσύνη «θα πρέπει να εξετάσει ενδελεχώς τα πολύ σοβαρά δημοσιεύματα», τονίζοντας επίσης πως «αποδεικνύουν και μία εγκληματική στάση σε σχέση με την προστασία της δημόσιας Υγείας».

Πηγή: documentonews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page