Αποκάλυψη. Ποια είναι τα 3 καθάρματα που έστησαν τις εκλογές και έβαλαν τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Date: 26/11/2021 Time: 12:12

Ένας Ελβετός πειραματιστής σε ανθρώπους, ένας Ούγγρος συνεργάτης των Ναζί και ένας Ιρανός μεγιστάνας της τεχνολογίας μπαίνουν στην Ουάσινγκτον. Οι απόντες ιδιοκτήτες του Δημοκρατικού Κόμματος.

Δεν είναι αστείο. Δυστυχώς είναι ζοφερά σοβαρό.

Το Politico ανέφερε πρόσφατα ότι το Sixteen Thirty Fund, η κορυφαία μηχανή σκοτεινού χρήματος της Αριστεράς, είχε διοχετεύσει 410 εκατομμύρια δολάρια στις προσπάθειες των Δημοκρατικών για το 2020 να νικήσουν τον Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους.

Το Sixteen Thirty Fund είχε συγκεντρώσει ρεκόρ 390 εκατομμυρίων δολαρίων εκείνη τη χρονιά και τα μισά χρήματα προήλθαν από μόλις 4 δωρητές. Ενώ τα ονόματα των δωρητών είναι μυστικά, το άρθρο σημειώνει τα ονόματα τριών μεγάλων γνωστών υποστηρικτών του STF: Pierre Omidyar, Hansjörg Wyss και George Soros.

Εκτός από την υποστήριξή τους σε αριστερούς σκοπούς, οι τρεις δισεκατομμυριούχοι έχουν και κάτι άλλο κοινό.

Ο Hansjörg Wyss, ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελβετία, μπορεί να μην είναι καν πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών. Το άρθρο σημειώνει ότι τα 135 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές σκοτεινού χρήματος του STF “προορίζονταν για μη εκλογικούς σκοπούς”.

Ο Τζορτζ Σόρος μετανάστευσε παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1950. Εκτός από το ιστορικό του για συνεργασία με τους Ναζί, το οποίο θα έπρεπε να του απαγορεύσει την είσοδο και να τον καταστήσει απελάσιμο, ένας λογαριασμός αναφέρει ότι η βίζα του βασίστηκε σε ψευδή ένορκη βεβαίωση που κατατέθηκε για λογαριασμό του.

Τα Ιδρύματά του Open Society Foundations έχουν επενδύσει περίπου 17 εκατομμύρια δολάρια στο STF το 2020.

Ο Pierre Omidyar, ιρανός μετανάστης, σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Χαβάη, είναι δισεκατομμυριούχος της Μεγάλης Τεχνολογίας που γεννήθηκε από πλούσιους ξένους φοιτητές στο Παρίσι, οι οποίοι τον έφεραν εδώ όταν ήταν παιδί. Η μητέρα του, ακαδημαϊκός του Μπέρκλεϊ, είναι επικεφαλής μιας φιλο-ιρανικής ομάδας που χρηματοδοτείται από την περιουσία του γιου της.

Ο Omidyar εισέφερε περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ταμείο STF.

Υπάρχει κάτι αξιοσημείωτα εντυπωσιακό σχετικά με τρεις ξένους δισεκατομμυριούχους, δύο από τους οποίους έχουν κατηγορηθεί για ανήθικες θηριωδίες, που χρηματοδοτούν τη μηχανή σκοτεινού χρήματος πίσω από την αριστερή πολιτική.

Μαζί, οι τρεις άνδρες ευθύνονται για σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια σε εκταμιεύσεις μόνο στην STF.

Οι τρεις άνδρες, δύο από τους οποίους είναι Ευρωπαίοι και ένας από τη Μέση Ανατολή, είναι μια σπουδή στις αντιθέσεις και τις ομοιότητες. Ο Wyss γεννήθηκε χριστιανός, ο Soros γεννήθηκε εβραίος και ο Omidyar γεννήθηκε μουσουλμάνος, για να αποτινάξουν την προηγούμενη ιστορία τους και να υιοθετήσουν τις γενικές ταυτότητες των παγκοσμιοποιημένων μεγαλομανών που είναι πεπεισμένοι ότι η μοίρα του πλανήτη και της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια τους.

Οι τρεις μετανάστες δισεκατομμυριούχοι κατοικούν σε κτήματα στην υπερπολυτελή γειτονιά Kahala της Χονολουλού, στο Γουίλσον του Γουαϊόμινγκ και στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης και απασχολούν πρώην πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών για τη φύλαξή τους.

Οι τρεις αριστεροί δισεκατομμυριούχοι έβγαλαν τα χρήματά τους σε υπερεθνικές βιομηχανίες, στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στο διαδίκτυο και στην ιατρική τεχνολογία που καλωσόρισαν ταλαντούχους μετανάστες. Η αφοσίωσή τους στη χώρα της οποίας τα εδάφη φιλοξενούν τον πλούτο και τις επαύλεις τους ποικίλλει από ανύπαρκτη έως και απόλυτη αντιπάθεια.

Η πραγματική τους πίστη είναι σε κυρίαρχες κοινωνικές και τεχνολογικές φιλοσοφίες, εν μέρει δικής τους επινόησης, και χρησιμοποιούν τον τεράστιο πλούτο τους για να τις επιβάλουν στους Αμερικανούς. Αν και η ανοιχτή υπεράσπισή τους έχει αρκετά φτωχό ιστορικό (πόσοι άνθρωποι διαβάζουν πραγματικά τα βιβλία του Σόρος, τις σκέψεις του Ομίντιαρ για τον καπιταλισμό ή τις σκέψεις του Wyss για τον περιβαλλοντισμό), έχουν μάθει ότι μπορούν να εξαγοράζουν κρυφά επιρροή χτίζοντας τα δικά τους χειραγωγικά πολιτικά δίκτυα.

Οι μηχανές σκοτεινού χρήματος δεν αποτελούν αναπάντεχες επενδύσεις για τους ανθρώπους που αποφεύγουν τη βασική διαφάνεια και αντιμετωπίζουν το αμερικανικό πολιτικό σύστημα σαν ένα παιχνίδι σκιών που μπορούν να στήσουν με τα χρήματά τους.

Ο Omidyar χρηματοδοτεί τόσο τους Black Lives Matter όσο και τους Never Trumpers. Ο δισεκατομμυριούχος του eBay είναι το κρυφό χέρι πίσω από τον ψεύτικο “πληροφοριοδότη του Facebook” που υποστηρίζει τη λογοκρισία των συντηρητικών. Έχει ένα σχέδιο για την “επανασχεδίαση του καπιταλισμού”, ενώ χρηματοδοτεί το The Intercept, το οποίο προβάλλει ανοιχτά τον μαρξισμό.

Ο Σόρος είναι εξίσου πονηρός, αφού έχει χρηματοδοτήσει κρυφά την J Street, ώστε η αντι-ισραηλινή ομάδα να μπορεί να προσποιείται ότι είναι μετριοπαθής αντίπαλος χωρίς να συνδέεται με έναν γνωστό εχθρό του εβραϊκού κράτους. Δημόσια, χτυπάει τον Σι και την Κίνα, ενώ το Ινστιτούτο Quincy υπερασπίζεται τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και συνηγορεί στο πλευρό της “Ομάδας” ενάντια σε κάθε αντι-κινεζικό μέτρο.

Ο Wyss έχει επενδύσει μια περιουσία στην αμερικανική πολιτική χωρίς ποτέ να έχει καν δηλώσει αν έχει την αμερικανική υπηκοότητα. Εν τω μεταξύ, το Hub Project του Wyss, το οποίο λειτουργεί από το STF, δημιούργησε μετώπες όπως οι Floridians for a Fair Shake, Keep Iowa Healthy και North Carolinians for a Fair Economy, οι οποίες κυνηγούσαν τους Ρεπουμπλικάνους. Αυτό δεν είναι πολιτική: είναι μια εχθρική ξένη εξαγορά.

Τόσο ο Σόρος όσο και ο Ομίντιαρ επωφελήθηκαν από την οικονομική αναστάτωση, τεχνολογική και χρηματοπιστωτική, που τους επέτρεψε να πλουτίσουν, προκαλώντας παράλληλα μεγάλο κόστος στις υπάρχουσες βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Όπως μεγάλο μέρος του τομέα της Μεγάλης Τεχνολογίας, είναι πεπεισμένοι ότι είναι ιδιοφυΐες και ότι η νιτσεϊκή ανωτερότητά τους τους δίνει το δικαίωμα να καταστρέφουν ό,τι υπάρχει υπέρ των εγωιστικών ιδεολογιών τους.

Οι δύο γέροντες της ομάδας, ο Σόρος και ο Wyss, έχουν κατηγορηθεί ότι άνοιξαν το δρόμο τους προς τον πλούτο μέσα από φρικτά εγκλήματα, είτε πρόκειται για τη συμμετοχή του Σόρος στην κατάσχεση εβραϊκών περιουσιών στην Ουγγαρία, είτε για τα παράνομα ιατρικά πειράματα σε ασθενείς που έστειλαν στη φυλακή πολλά στελέχη της εταιρείας που χρησιμεύει ως πηγή του πλούτου του Wyss.

Ο Wyss φέρεται να ήταν “παραληρηματικά ευτυχισμένος” όταν έμαθε ότι δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τα πειράματα που είχαν δοκιμαστεί σε χοίρους, πριν σκοτώσουν τους χοίρους, για να γίνουν στη συνέχεια ενέσεις σε ανθρώπους. “Δεν έχουν αρκετά στοιχεία εναντίον μου. Δεν έχουν αρκετά emails για μένα”, φέρεται να καυχιόταν.

Ο τεράστιος πλούτος και η μεγαλομανία τους δεν μπορούν να διαχωριστούν από τις εικόνες ηλικιωμένων ασθενών που πέθαιναν σε χειρουργικά τραπέζια, ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας του Wyss κοιτούσαν και τους παρακολουθούσαν να υποφέρουν, ή από τον Tivadar Soros, τον πατέρα του δισεκατομμυριούχου, που έγραφε ότι έστειλε τον George να συμμετάσχει σε αντισημιτικά εγκλήματα πολέμου με έναν συνεργάτη των Ναζί “για να φτιάξει το κέφι του δυστυχισμένου παλικαριού”, όπου “περιτριγυρισμένος από καλή παρέα, ανέκτησε γρήγορα το ηθικό του”.

“Είναι ένα είδος αρρώστιας όταν θεωρείς τον εαυτό σου ένα είδος θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά νιώθω άνετα γι’ αυτό τώρα από τότε που άρχισα να το ζω”, αστειεύτηκε κάποτε ο Τζορτζ Σόρος.

Ο Omidyar και ο Wyss φαίνεται να γνωρίζουν καλύτερα από το να ανακοινώνουν τη μεγαλομανία τους τόσο απροκάλυπτα, και ακόμη και ο Soros περιόρισε τις πιο εξωφρενικές κομπασίες του μετά από αυξανόμενο δημόσιο έλεγχο.

Οι τρεις ξένοι δισεκατομμυριούχοι που κατονομάζονται στο άρθρο του Politico μοιράζονται μια κοινή μεγαλομανία, φιλτραρισμένη μέσα από τους φακούς των δικών τους ιδεολογιών, και ελάχιστη προσκόλληση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αμερικανικές βιομηχανίες και εταιρείες τους έκαναν μυθικά πλούσιους, αλλά οι ορίζοντές τους ήταν πάντα διεθνείς και βλέπουν την Αμερική ως κάτι περισσότερο από ένα ακόμη εργαλείο για τα οράματά τους.

 Όταν οι Αμερικανοί, οι συνηθισμένοι άνθρωποι, δεν συμφωνούν, τους χειραγωγούν. Παρά την επίσημη πίστη τους στη δημοκρατία, στις ανοιχτές κοινωνίες και στο δημόσιο διάλογο, οι επενδύσεις τους σε σκοτεινό χρήμα αντανακλούν την αποφασιστικότητά τους να παραμερίσουν το κοινό και να επιβάλουν τη θέλησή τους στην Αμερική.

Οι Δημοκρατικοί συχνά διαμαρτύρονται για το χρήμα στην πολιτική, αλλά είναι οι χειρότεροι παραβάτες. Μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους και τους πλουσιότερους ταχυδρομικούς κώδικες εξαγοράζουν τις εκλογές γι’ αυτούς σε ολόκληρη τη χώρα. Και φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει αν οι δισεκατομμυριούχοι που τις αγοράζουν έχουν καν την αμερικανική υπηκοότητα.

Τρεις ξένοι δισεκατομμυριούχοι επιδίδονται σε μια εχθρική ξένη εξαγορά της Δημοκρατίας. Οι Δημοκρατικοί το αποκαλούν αυτό δημοκρατία. Οι υπόλοιποι το αποκαλούμε ιδεολογικό ιμπεριαλισμό και αποικιακή τυραννία.

Πηγή: Frontpage mag

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page