Αγνώστου ημερομηνίας γέννησης η Αγγελοπούλου! Οι Αιγυπτιολόγοι αρνούνται να δώσουν στοιχεία

Date: 09/03/2021 Time: 11:02

Μια λεπτομέρεια που όμως προκαλεί μεγάλες απορίες εμφανίστηκε στο έγγραφο της λίστας των Πρέσβεων εκ προσωπικοτήτων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Από τα τέσσερα ονόματα που αναγράφονται εκεί, η μόνη που δεν έχει δηλώσει έτος γέννησης, είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου!

nb keimeno ilkia giannas

Ωστόσο, σύμφωνα με τη wikipedia και αν ισχύει η ημερομηνία που αναφέρει, η κ. Αγγελοπούλου έχει γεννηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 1955.

Τι είναι οι πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων

«… μπορεί να διορίζονται με πρόταση του υπουργού Εξωτερικών έως εννέα(9) πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων, τους οποίους ανατίθεται συγκεκριμένο έργο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εξωτερικών. Στις θέσεις αυτές τοποθετούνται αναγνωρισμένης αξίας προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πνευματικής ζωής της χώρας, οι οποίοι κατά τον διορισμό τους δεν έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό (70ο) έτος της ηλικίας τους. Επιπλέον, «οι πρέσβεις εκ προσωπικοτήτων εξαιρούνται της μονιμότητας και δεν καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις της επετηρίδας του Διπλωματικού Κλάδου. Η θητεία τους είναι διετής με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ έως δύο έτη».

Γιάννα2

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page