Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μένιος Φουρθιώτης

Date: 09/03/2021 Time: 10:52

Στις δύσκολες στιγμές ακόμα και οι πιο μεγάλοι ηγέτες, μετρούν τους πραγματικούς υποστηρικτές και παραστάτες. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, αποδεικνύεται ένας πραγματικός υποστηρικτής του Έλληνα πρωθυπουργού.

Την ώρα που ακόμα και οι εφημερίδες που παραδοσιακά στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχίζουν και ασκούν κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ήρθε η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» για να δώσει ανάσα και πολιτικό οξυγόνο στο Μέγαρο Μαξίμου.

9A8B55CD FBE7 4240 9B6C 992617A261DD

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έσκασε σαν βόμβα στα περίπτερα αλλά και στα θεμέλια της αντιπολίτευσης. Με δυναμική και εμπεριστατωμένη αρθρογραφία, χωρίς ενοχικά σύνδρομα, αλλά με επιχειρήματα, τα Αποκαλυπτικά αποκάλυψαν το αφανές έργο της κυβέρνησης. Τις μεγάλες κυβερνητικές επιτυχίες, που δεν τολμούν να ψελλίσουν οι υπόλοιποι δήθεν υποστηρικτές του Κυριάκου. Αυτοί που τώρα προσπαθούν να κρατήσουν «ίσες αποστάσεις», υπό τον φόβο μήπως και αλλάξουν τα πράγματα με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτεθειμένοι.

Διπλάσιο ποσοστό διαθέτει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣυΡιζΑ. Η κυβέρνηση κέρδισε το στοίχημα των εμβολιασμών με 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς. Κέρδισε το στοίχημα του μεταναστευτικού με μείωση των ροών κατά 90%!

Και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ.

260,5 εκ. Ευρώ μπαίνουν στις τσέπες των εργαζομένων! Η ΔΕΗ δίνει ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν! Και για όσους ακόμα δεν έχουν πειστεί, πάρτε και 50 € για να ψωνίσετε ότι θέλετε από το σουπερμάρκετ! Για όλα μάλιστα τα σουπερμάρκετ!

Καλού – κακού πάντως, όταν πάτε στο σουπερμάρκετ να ψωνίσετε με την επιταγή της εφημερίδας, κρατάτε και κανένα πενηντάρικο μαζί σας σε περίπτωση που οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για την μεγάλη προσφορά.

Παράδεισο έχει κάνει την χώρα ο Κυριάκος! Το αποκάλυψαν τα Αποκαλυπτικά…

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page