Το CNN «τρολάρει» τον Κ. Μητσοτάκη: «Αξίζουν οι γυμνόστηθοι ηγέτες να μπουν σε ημερολόγιο;»

Date: 09/03/2021 Time: 19:21

Την τιμητική του έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο χιουμοριστικό ρεπορτάζ του CNN.

«Αξίζουν οι γυμνόστηθοι ηγέτες να μπουν σε ημερολόγιο;» είναι ο τίτλος του χιουμοριστικού ρεπορτάζ στο CNN, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ. Η Jeanne Moοs έλαβε αφορμή από σχετικό βίντεο στην εκπομπή του Stephen Colbert, στο οποίο σχολίαζε χιουμοριστικά τον εμβολιασμό του αστροφυσικού Neil deGrasse.

Στο βίντεο του CNN εμφανίζονται μεταξύ άλλων ο Arnold Schwarzenegger, ο Κροάτης υπουργός οικονομικών, ο Γάλλος υπουργός Υγείας και η Dolly Parton.

Την τιμητική του έχει όμως και ο Έλληνας πρωθυπουργός που μάλιστα -με αφορμή σχόλια στο twitter- παρομοιάζεται με τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, στη γνωστή φωτογραφία του που γυμνόστηθος καβαλάει άλογο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page