Σάλος με την Κάμαλα που σκούπισε το χέρι της μετά τη χειραψία με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο

Date: 24/05/2021 Time: 20:20

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να σκουπίζει το χέρι της μετά τη χειραψία με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο.

Η Κάμαλα Χάρις συνάντησε τον Μουν Τζάε-ιν την περασμένη Παρασκευή και το απόσπασμα από τον χαιρετισμό της προς τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο έχει προκαλέσει βροχή σχολίων. Ορισμένοι κάνουν λόγο για ρατσισμό και ασέβεια, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πώς εάν έκανε κάτι τέτοιο ο Ντόναλντ Τραμπ θα είχε βρεθεί στο στόχαστρο. Από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι είναι φυσιολογική η κίνησή της να προσέχει αφού βρισκόμαστε στην εποχή της πανδημίας.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page