Ρούντι Τζουλιάνι: Οι φωτογραφίες από το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, θα σας φρικάρουν

Date: 16/10/2020 Time: 20:40

Του Trent Baker

Την Παρασκευή, στην εκπομπή Fox & Friends του Fox News, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, προσωπικός δικηγόρος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παρείχε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που συνδέουν τον Χάντερ Μπάιντεν, γιο του πρώην αντιπροέδρου και νυν υποψηφίου Προέδρου των Δημοκρατικών, με επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ουκρανία και την Κίνα.

Ο Τζουλιάνι, τόνισε ότι ο ίδιος και ο δικηγόρος του, έστειλαν τον σκληρό δίσκο του νεώτερου Μπάιντεν, του οποίου η αυθεντικότητα, πιστοποιήθηκε στη συνέχεια. Όπως ο ίδιος ενημέρωσε, οι «εμπιστευτικές πληροφορίες» και οι φωτογραφίες που περιέχονται στο σκληρό δίσκο είναι «αηδιαστικές» και θα «σας σοκάρουν απίστευτα».

«Είναι αυθεντικό πέραν αμφιβολίας», τόνισε ο Τζουλιάνι. «Κάποιες από τις φωτογραφίες του σκληρού δίσκου, μπορεί να έχουν προέλθει μόνο από τον ίδιο. Και θα σας πω, γιατί το ξέρω σίγουρα. Έχω περίπου 10 εμπιστευτικές πληροφορίες, που κανείς δεν τις ξέρει εκτός από εμένα και τον Χάντερ Μπάιντεν. Κρατήστε το, όπως σας το λέω. Ξέρετε, ερευνούσα υποθέσεις για 50 χρόνια. Όλες αυτές (οι υποθέσεις) είχαν επιτυχία».

Και συνέχισε: «Έχω μία ανώνυμη πηγή που αναφέρεται σε μία συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία θα παραβίαζε το Νόμο περί Εγγραφής των Αλλοδαπών. Και ο Χάντερ Μπάιντεν πήγε από την πίσω πόρτα και απέκρυψε αυτά τα βιβλία. Ο κύριος που ήταν μπλεγμένος και μου είπε γι’ αυτό, είχε την ημερομηνία. Την είχε για ενάμιση χρόνο. Αυτή η ημερομηνία, εμφανίζεται στα emails του. Υπάρχουν πέντε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ρυθμίζουν αυτή τη συνάντηση εκείνη την ημερομηνία, εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Έχω πέντε από αυτά, αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα εξετάσει. Δεν το αμφισβητούν καν. Αυτά, είναι τα emails του Χάντερ Μπάιντεν, τα μηνύματα και πραγματικά, οι φωτογραφίες θα σας φρικάρουν. Αυτές οι φωτογραφίες είναι αηδιαστικές και τον κάνουν (τον Μπάιντεν), επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, επειδή για κάθε φωτογραφία που έχω εγώ, η Κίνα, έχει ακόμα περισσότερες.  Αποκαλύπτουν ομοσπονδιακά εγκλήματα, αποκαλύπτουν αηδιαστική σεξουαλική συμπεριφορά και μετά, αποκαλύπτουν ότι πολλές φορές είχε ξεφύγει τελείως λόγω χρήσης κρακ, που σημαίνει ότι πέρασε τα περισσότερα από τα τελευταία πέντε χρόνια εθισμένος στο κρακ και ποιος θα πλήρωνε αυτόν τον άνθρωπο 2 ή 10 εκατομμύρια δολάρια, εάν είναι εθισμένος στο κρακ;»

Πηγή: Breitbart

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares