Πρωτοφανής η αφωνία του Νίκου Ανδρουλάκη για την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα!

Date: 16/12/2021 Time: 12:53

Με το αριστερό, όχι όμως το «πολιτικά αριστερό», έκανε σεφτέ ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην σκιά του πρωτοφανούς σκάνδαλο που συγκλονίζει την πολιτική σκηνή και την κοινωνία, αναφορικά με την αποκάλυψη της έκθεσης Τσιόδρα – Λύτρα που τεκμηριώνει την αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει αρθρώσει ούτε φθόγγο.

Την στιγμή που τεκμηριώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπάτησε το κοινοβούλιο και την κοινωνία ισχυριζόμενος ότι «δεν υπάρχει μελέτη που να τεκμηριώνει αυτή την αυξημένη θνητότητα εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας», ενώ είχε ήδη στα χέρια του την συγκεκριμένη μελέτη, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει εκφράσει ούτε καν την δυσφορία του για την συγκεκριμένη ενέργεια!

Ενώ μέχρι και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς εξέφρασε την οργή του, ο πρόεδρος του, παραμένει απαθής.

Γεγονός ανεπίτρεπτο, διότι εδώ δεν μιλάμε για ένα πρωθυπουργικό ψέμα αναφορικά με κάποιο επίδομα, κάποια φορολογική ελάφρυνση, κάποια μεταρρύθμιση. Εδώ μιλάμε για συγκάλυψη ενός εγκλήματος το οποίο έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές Ελλήνων.
Εάν λοιπόν ο Νίκος Ανδρουλάκης αρχίζει και λειτουργεί ως δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα και σε ένα πολιτικό έγκλημα αυτού του μεγέθους, είναι βέβαιο ότι θα έχει χειρότερο πολιτικό τέλος και από αυτό του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page