Όλη η συνέντευξη της ντροπής του καθηγητή Βασιλακόπουλου (video)

Date: 28/05/2021 Time: 11:14

Οι απαράδεκτες και αντιεπιστημονικές δηλώσεις του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, άφησαν άφωνους όσους τις άκουσαν.

Προκλητικές και αισχρές δηλώσεις, που ισοπεδώνουν την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Από το «η ακροάτριά σας (σ.σ. μια κυρία 80 ετών) τι φοβάται; Τις πολύ μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου; Τι θα συμβεί μετά από 30 χρόνια; Μετά από 30 χρόνια πιθανόν δεν θα συμβεί τίποτα στην ίδια. Το ρίσκο να εμβολιαστεί μια κυρία 80 ετών ποιο είναι; Δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υφίσταται», μέχρι το «όσοι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο να πάνε στον ψυχολόγο» και το «εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν λάθος να αλλάξει το DNA κάποιων συμπολιτών μας…», ο… καθηγητής απέδειξε περίτρανα ότι άνθρωπο δεν σε κάνει ένα πτυχίο, ούτε τα παράσημα μαϊντανού στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page