Ο προελαύνων αφελληνισμός

Date: 24/01/2023 Time: 10:31

Η εκθεμελίωση του εθνικού χαρακτήρα του κράτους προχωρά με τάχιστους ρυθμούς.

Σε αυτό συναινούν οι κεντρικές πολιτικές δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, κατά του φράχτη στον Εβρο και έτοιμος να υιοθετήσει κάθε ανθελληνικό προπαγανδιστικό κατασκεύασμα που αναφέρεται σε ανύπαρκτες μικρές «Μαρίες» που πεθαίνουν, τάχα, στη συνορογραμμή, εντός ελληνικής επικράτειας, υπό τα απαθή όμματα των Αρχών της χώρας μας.

Και η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι μία από τα ίδια, με κάπως διαφορετικό περιτύλιγμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση που είχε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ με τον δημοσιογράφο Fareed Zakaria ζήτησε από τους αλλοδαπούς που παίρνουν άσυλο από την Ελλάδα να μη φύγουν ποτέ!

Συγκεκριμένα, είπε: «Εχουμε τελειώσει με τις εκκρεμείς αιτήσεις ασύλου. Και λέμε επίσης στον κόσμο “αν σας δώσουμε άσυλο, μη μετακομίσετε στην Ευρώπη. Αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα, θα υπάρχουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα”».

Ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε ελλείψεις εργατικού δυναμικού στον αγροτικό τομέα -κάτι που όντως υφίσταται-, αλλά φαίνεται να λησμόνησε τις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη για κάλυψη της ανάγκης για εργάτες γης διά της συμφωνίας που συνήψε με το… Μπανγκλαντές, βάσει της οποίας οι εργαζόμενοι Μπανγκλαντεσιανοί στον αγροτικό τομέα θα λαμβάνουν πενταετείς, μη ανανεώσιμες άδειες παραμονής στην Ελλάδα.

Στα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται σε αυτό το θέμα είτε παραπλανούν συστηματικό τον ελληνικό λαό και ενίοτε πέφτουν σε αντιφάσεις, όπου ο υπουργός Μετανάστευσης μιλάει για πενταετείς άδειες παραμονής και ο πρωθυπουργός ζητά επίσημα από τους αλλοδαπούς με άσυλο να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της Ελλάδας ζητούν από αλλογενείς πληθυσμούς να εποικίσουν τη χώρα μας. Η πολιτική αυτή δεν είναι τωρινή. Εφαρμόζεται αδιάκοπα, με διάφορες μορφές και… ταχύτητες, από τη δεκαετία του ’90. Καθώς φαίνεται, είναι η μοναδική πολιτική που φέρνει αποτελέσματα! Ειδικά στα κέντρα των μεγάλων πόλεων λίγα πράγματα, πλέον, θυμίζουν Ελλάδα.

Ο αφελληνισμός προελαύνει.

Πηγή: dimokratia.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...