Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για την παραπομπή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο

Date: 25/01/2023 Time: 19:34

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην σημερινή του ομιλία έκανε λόγο για ποινικές ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Οι ποινικές ευθύνες αυτές αφορούν οπωσδήποτε το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, όπως αυτό ορίζεται από το άρθρο 134 παρ. 2 του ΠΚ.

Το διακύβευμα λοιπόν των επόμενων εκλογών, όπως αυτό ετέθη εμμέσως πλην σαφώς από τον Αλέξη Τσίπρα, είναι η δημιουργία μίας κυβέρνησης ειδικού σκοπού, με πρώτιστο καθήκον να παραπέμψει τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο ειδικό δικαστήριο με αυτή την βαριά κατηγορία.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να συμβεί ακόμα και από την πρώτη Κυριακή. Εάν μάλιστα λάβουμε υπ’ όψιν τη χθεσινή ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επίσης κατονόμασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, ως αυτουργό του σκανδάλου, οι επόμενες εκλογές αποκτούν μία δραματική διάσταση.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...