Καταιγιστικός ο καθηγητής Κοντογιώργης. Το Νέο ελληνικό Κράτος, εχθρεύονταν πάντα την Μεγάλη Ιδέα

Date: 18/03/2021 Time: 12:15

Ένας χείμαρρος γνώσεων και αναντίλεκτων αληθειών, πλημμύρισε το στούντιο της ΕΡΤ2 και την εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα, Στα Άκρα, σχετικά με τα 200 χρόνια ύπαρξης του νεοελληνικού κράτους.

Γιατί οι ξένες δυνάμεις, οι αποκαλούμενες με άφθονο ραγιαδισμό από την άρχουσα τάξη της χώρας, ως «προστάτιδες» δυνάμεις, δημιούργησαν ένα κρατίδιο – προτεκτοράτο, ελεγχόμενο μέχρι και τις μέρες μας. Γιατί από υπερδύναμη της εποχής, καταντήσαμε ο καρπαζοεισπράκτορας της ανατολικής Μεσογείου.

Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Γιώργος Κοντογιώργης, δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του, για τις πραγματικές αιτίες των δεινών του ελληνικού λαού και ευρύτερα του ελληνισμού. Στα 60 λεπτά της εκπομπής, μπορεί ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, να καταλάβουν, γιατί το σύγχρονο ελληνικό κράτος, τους εχθρεύεται.

Εάν θέλουμε, ως λαός, να απελευθερωθούμε από το σάπιο καθεστώς που μας κυβερνά, θα το κάνουμε διά της γνώσεως. Η πολιτική γνώση, είναι αυτή, που θα μας ελευθερώσει και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.

Δείτε την εκπομπή, η οποία είναι πραγματικά, χάπι αφύπνισης του Έθνους.  

Follow us on Twitter
Join our Facebook page