Δημήτρης Κούβελας: «Από σήμερα έχω πένθος» – Ανάρτηση απάντηση του καθηγητή στα νέα μέτρα

Date: 30/11/2021 Time: 19:44

Με μια ανάρτησή του στο Facebook υποδέχτηκε ο καθηγητής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα.

Ο καθηγητής που πολλές φορές έχει καταφερθεί ανοιχτά εναντίον των lockdown αλλά και της αναποτελεσματικής εμβολιαστικής εκστρατείας εκφράζοντας μάλιστα σοβαρές επιφυλάξεις για την ασφάλεια των εμβολίων, χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα, ημέρα πένθους.

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε την ανακοίνωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των άνω των 60 ετών ατόμων γράφοντας τα εξής:

«Από σήμερα έχω πένθος!

Πενθώ για την απώλεια τόσων πραγμάτων, που μου είναι αναγκαία, όσο και ο αέρας, το νερό και ο ήλιος!

Για όσα πράγματα θεωρώ ότι είναι αναγκαία, σε όλους τους ανθρώπους και σχετίζονται άμεσα με τη ζωή και όχι με τη νεκροζώντανο κατάσταση που μας έχει επιβληθεί.

Για όσα πράγματα, γενιές γενεών έχουν προσφέρει τις ζωές και τα αγαθά τους.

Άδικες θυσίες!!!

Σκεφτείτε βαθειά και ο καθένας ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός!»

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάρτηση του υπάρχουν, μέχρι στιγμής, 8 χιλιάδες θετικές ανταποκρίσεις και πάνω από 1000 κοινοποιήσεις. Τούτο το αναφέρουμε ως ενδεικτικό του κλίματος που αυτή την στιγμή επικρατεί στην κοινωνία. 

https://www.facebook.com/dimitrios.kouvelas/posts/10159579276763374

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...