CDC: Mέση ηλικία θανάτου από COVID τα 78 έτη. Το προσδόκιμο ζωής είναι 77 έτη. Mητσοτάκη-Τσιόδρα, θα πάτε φυλακή!

Date: 08/07/2021 Time: 10:35

Είναι συγκλονιστικά τα όσα αποκαλύπτονται σιγά-σιγά για την πανδημία, τους πραγματικούς αριθμούς θανάτων και τα πολιτικά κίνητρα πίσω από την καταστροφή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Αποκαλύψεις και στατιστικά στοιχεία, που κανένα βοθροκάναλο και κανένα βοθροέντυπο δεν παρουσιάζει στον ελληνικό λαό.

Διαβάζουμε από το ρεπορτάζ του DJHJ MEDIA:

«Την Τρίτη, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε ένα σχόλιο ότι πρόκειται να στείλει εργαζόμενους στις γειτονιές πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα για να δουν αν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

Και πιθανότατα θα σας καρφώσει αν απαντήσετε αρνητικά. Η μόνη σωστή απάντηση σε αυτό είναι “τσακιστείτε και φύγετε από την ιδιοκτησία μου”.

Ως εκ τούτου, ο Tucker Carlson του Fox News, οικοδεσπότης της εκπομπής “Tucker Carlson Tonight” σε απάντηση των λόγων του Biden έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό του μερικές συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19.

“Τα δεδομένα δείχνουν ότι η μέση ηλικία θανάτου για το COVID είναι συχνά μεγαλύτερη από το προσδόκιμο ζωής”, δήλωσε ο παρουσιαστής του Fox. “Πραγματικά. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο τελείως έχουν υπερτονίσει αυτόν τον ιό, μετατρέποντάς τον σε κάτι που οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν είναι, ρίξτε μια ματιά, για παράδειγμα, στο Οχάιο”.

Στη συνέχεια ο Carlson έδειξε στην οθόνη ότι η μέση ηλικία θανάτου λόγω του COVID-19 στην πολιτεία του Οχάιο είναι τα 80 έτη, όταν ο μέσος όρος ζωής εκεί είναι τα 73 έτη. Αυτό σημαίνει ότι περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους που πέθαναν από τον COVID έζησαν περισσότερο από όσο αναμενόταν να ζήσουν χωρίς να κολλήσουν τον πανδημικό ιό. Έζησαν 7 χρόνια περισσότερο από το μέσο προσδόκιμο ζωής.

Συνέχισε παρέχοντας τους αριθμούς από άλλα μέρη των ΗΠΑ καθώς και τους αριθμούς που βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο (UK). Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μέση ηλικία των θανάτων από COVID είναι τα 83 έτη και το προσδόκιμο ζωής είναι τα 81 έτη.

Και ακούστε αυτό. Όλοι οι αριθμοί, σε κάθε πολιτεία, δείχνουν ότι η διάμεση τιμή θανάτου από COVID καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 ήταν για άτομα έζησαν περισσότερο απ’ όσο έπρεπε σύμφωνα με το προσδόκιμο ζωής της πολιτείας τους. Αυτό είναι τρελό!

Λάβετε υπόψη ότι σταματήσαμε τον δυτικό πολιτισμό εξαιτίας του ιού COVID-19.

Σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του περασμένου έτους, το CDC ανέλυσε όλους τους θανάτους στο αποκορύφωμα της πανδημίας από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο του 2020. Σε εκείνο το σημείο και για όλους τους 12 μήνες του 2020, διαπίστωσαν ότι η μέση ηλικία θανάτου για τον ιό COVID ήταν τα 78 έτη, ενώ το προσδόκιμο ζωής ήταν 77 έτη.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι ιατρικές αρχές υπερθεμάτισαν το COVID στον αμερικανικό λαό. Θα το έκαναν πραγματικά αυτό οι Δημοκρατικοί που το ανέβασαν τόσο πολύ, μόνο και μόνο για να ξεφορτωθούν τον Ντόναλντ Τραμπ; Νομίζω πως ναι. Δεν βάζω τίποτα πίσω από την Αριστερά και ο Δρ Fauci φαίνεται να είναι ένας γραφειοκράτης survivor που θα πει ό,τι του πει το αφεντικό του.

Αν η μέση ηλικία θανάτου μέσω του COVID είναι μεγαλύτερη από το προσδόκιμο ζωής, τότε υπερτονίζουν τον ιό και αναμφίβολα για πολιτικούς σκοπούς. Πτώχευσαν χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις, καθώς οι πλούσιοι φίλοι τους έγιναν ακόμα πλουσιότεροι. Ενώ τα μαγαζιά mom and pop αναγκάστηκαν να κλείσουν σε γειτονιές σε όλες τις ΗΠΑ, δισεκατομμυριούχοι όπως ο Jeff Bezos, ο ιδιοκτήτης της Amazon, κέρδισαν περίπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερα κατά τη διάρκεια του 2020 χάρη στα λουκέτα που ανάγκασαν τους ανθρώπους να αγοράζουν πράγματα μέσω διαδικτύου. Οι μικρές επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της υποστήριξης των Ρεπουμπλικανών και οι πλούσιοι τεχνολογικοί γίγαντες υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς. Τώρα ξέρετε γιατί.

Στην αρχή, οι Δημοκρατικοί και οι σύμμαχοί τους στα μέσα ενημέρωσης υπερτόνισαν τον ιό ώστε να μπορέσουν να κατηγορήσουν για όλους τους θανάτους τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, πράγμα που έκαναν ακριβώς. Μόλις ορκίστηκε ο Τζο Μπάιντεν, το CNN αφαίρεσε τον μετρητή θανάτων από την οθόνη κάθε εκπομπής και οι τύποι της Νάνσι Πελόζι του πολιτικού χώρου το βούλωσαν.

Αλλά μόλις έφυγε ο Τραμπ, άλλαξαν το hype για να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξουν όσο το δυνατόν περισσότερους Αμερικανούς. Οι Αμερικανοί την πάτησαν τη διαφημιστική εκστρατεία επειδή δεν ήξεραν καλύτερα. Τους είπαν άνθρωποι που φορούν λευκές ποδιές εργαστηρίου για να ζήσουν ότι αν βγεις έξω χωρίς να φοράς μάσκα, θα πεθάνεις. Πιστέψαμε τη διαφημιστική εκστρατεία και έτσι παραιτηθήκαμε από βασικά δικαιώματα. Δεν επιτρεπόταν να βγείτε έξω, δεν επιτρεπόταν να πάτε στο γυμναστήριο. Τα παιδιά σας δεν επιτρεπόταν να πάνε στο σχολείο. Δεν σας επιτρεπόταν να εκκλησιαστείτε. Και αν δεν ήσουν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας ή του Μίσιγκαν, δεν επιτρεπόταν να πας σε εστιατόρια

Οι Δημοκρατικοί φρόντισαν να προστεθούν κίνητρα στα πακέτα ανακούφισης από το COVID, όπου τα νοσοκομεία έπαιρναν χρήματα από την κυβέρνηση για κάθε θάνατο από COVID. Η λογική πίσω από αυτό ήταν ότι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία χρειάζονταν επιπλέον προμήθειες PPE για να αντιμετωπίσουν τους ασθενείς με COVID, αλλά αυτό που έκανε ήταν ότι ώθησε τους διοικητές των νοσοκομείων να καταχωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους θανάτους ως θανάτους από COVID. Καταγράψαμε τους ανθρώπους που πέθαναν σε τροχαία ατυχήματα ως θανάτους COVID. Άνθρωποι που πέθαναν και δεν είχαν καν COVID καταχωρήθηκαν ως θάνατοι COVID. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι η διαφήμιση του ιού ήταν τόσο κακή που μπορούμε να μειώσουμε τον συνολικό αριθμό των θανάτων από COVID στις ΗΠΑ κατά το ήμισυ. Τα νοσοκομεία εκμεταλλεύτηκαν τα κίνητρα που τους έδωσαν οι ελίτ της Ουάσιγκτον και οι πολιτικοί τα έβγαλαν πέρα εκμεταλλευόμενοι τον αριθμό των θανάτων για να εξαγριώσουν τους ψηφοφόρους με τον Τραμπ.

Κάποιος θα πρέπει να κάνει μια μελέτη για το πόσοι άνθρωποι πέθαναν πραγματικά από το COVID, και τα νοσοκομεία και οι πολιτικοί που βρίσκονται πίσω από τον ψευδή αριθμό θανάτων από το COVID θα πρέπει να τιμωρηθούν, επειδή κατέστρεψαν τη χώρα μας χωρίς λόγο».

Το δικό μας σχόλιο, για όσα αποκαλύπτονται στα αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι το εξής: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η διακομματική κτηνωδία των lockdown, των εμβολίων, της υποχρεωτικής μασκοφορίας και των εκβιασμών κατά του ελληνικού λαού; Μέχρι πότε τα ανθρωπόμορφα κτήνη που κάθονται στα έδρανα της Βουλής, θα κάνουν τα στραβά μάτια, απέναντι στο μεγαλύτερο έγκλημα του 21ου αιώνα; Μέχρι πότε οι δικαστές θα κλείνουν τα μάτια μπροστά στα εγκλήματα της επιτροπής λοιμωξιολόγων και του κυρίου Τσιόδρα;

Κύριοι και κυρίες του Κοινοβουλίου, στο μέλλον θα συμβούν δύο τινά. Είτε μία άλλη πολιτική τάξη από την Αμερική και την Ευρώπη, η οποία δείχνει να έρχεται πολύ σύντομα στα πράγματα και θα σας καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είτε οι λαοί θα πυρπολήσουν τα Κοινοβούλιά τους με το πολιτικό προσωπικό εντός τους.

Εσείς, απλά θα διαλέξετε ποιο θέλετε να είναι το τέλος σας, διότι πλέον, δεν ανήκετε στην κατηγορία μίας έστω αλλοτριωμένης και διεφθαρμένης πολιτικής τάξης, αλλά στην κατηγορία των εγκληματιών και των ανθρωπόμορφων κτηνών.

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page