Αναμπουμπούλα στη Βουλή μετά από περίεργη φήμη για πρόωρες εκλογές

Date: 15/07/2021 Time: 18:28

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Βουλή από το πρωί, μετά από μία φήμη που διαδόθηκε ραγδαία μεταξύ των βουλευτών και θέλει τον πρωθυπουργό να προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τις 29 Αυγούστου.

Μπορεί ένα τέτοιο σενάριο να είναι απολύτως ακραίο και μάλλον απίθανο, διαδόθηκε όμως ως φωτιά σε ξερόχορτα και είναι απορίας άξιον το ότι προκάλεσε αναστάτωση στους γαλάζιους βουλευτές.

Φανταστείτε τώρα την εικόνα. Βουλευτές και μάλιστα των μεγάλων περιφερειών του κέντρου, να ρωτούν συναδέλφους τους από το ΣυΡιζΑ και την Ελληνική Λύση, αλλά φυσικά και δημοσιογράφους, για το εάν η συγκεκριμένη φήμη έχει βάση! Μιλάμε για μία κωμική εικόνα, αφού υποτίθεται ότι εάν προκηρυχθούν εκλογές, οι γαλάζιοι βουλευτές θα το μάθουν πριν από όλους.

Εκτός εάν υπάρχει το απόλυτο χάσμα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε οι γαλάζιοι βουλευτές έχουν φτάσει να πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός προτίθεται να αιφνιδιάσει ακόμα και την κοινοβουλευτική του ομάδα, στο υπαρξιακό μάλιστα θέμα των πρόωρων εκλογών. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και τουλάχιστον δύο βουλευτές μεγάλης περιφέρειας παραγγέλνουν δημοσκοπήσεις για να δουν ποια είναι η αποδοχή τους από τους ψηφοφόρους της περιφέρειας τους.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page