Υπόθεση Μπάιντεν: Ξυλοδαρμοί, βασανιστήρια, σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Η Παγκόσμια Επανάσταση, ξεκινά

Date: 18/10/2020 Time: 21:28

ΤΖΩΡΑΣ 4 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όλες οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δείχνουν ότι στο λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, υπάρχουν βίντεο με τον ίδιο να βασανίζει και να κακοποιεί, με όλους τους τρόπους που χωράει ο νους, ανήλικες Κινέζες. Η ιστορία δείχνει να πήγαινε ως εξής: Οι Κινέζοι, τον προμήθευαν με απεριόριστο αριθμό ανήλικων κοριτσιών και άφθονα ναρκωτικά και εκείνος, τους προσέφερε πρόσβαση στην κορυφή της διοίκησης Ομπάμα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κάνουν λόγο για ανείπωτη φρίκη που αναβλύζει μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, που βρίσκονται στο σκληρό δίσκο του λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν. Όταν λέμε ανήλικα κοριτσάκια, δεν εννοούμε κάποιες έφηβες, αλλά πολύ νεώτερες ηλικίες. Η υπόθεση Έπστιν πάλι από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά, με καταγεγραμμένο όλο το ποινικά κολάσιμο υλικό.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για χρηματισμό όλων των ανώτατων στελεχών του Δημοκρατικού κόμματος, καθώς και της Κυβέρνησης Ομπάμα.

Όποιος μας διαβάζει προσεκτικά, από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και τώρα, θα θυμάται, ότι επαναλαμβάναμε μονότονα, πως όχι μόνο θα χάσουν οι Δημοκρατικοί τις εκλογές, αλλά θα καταρρεύσουν και ως κόμμα. Και το υλικό που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του Χάντερ Μπάιντεν, είναι ικανό από μόνο του, να στείλει στη φυλακή όλη την εγκληματική συμμορία, που διοικεί σήμερα, το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα.

Για τους πιο «ψαγμένους» που μας διαβάζουν, είχαμε πει, ότι η Κυβέρνηση Τραμπ, έχει λάβει όλα τα κατάλληλα αντίμετρα στην προσπάθεια της εγκληματικής συμμορίας, να νοθεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να πάρει την εξουσία με πραξικοπηματικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, υπάρχει τεράστιος πανικός και πολυεπίπεδες διαβουλεύσεις και διεργασίες, για το μέλλον του Αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Η κατάσταση, είναι εξαιρετικά σοβαρή για την εικόνα των ΗΠΑ. Όσο κι αν θέλει ο Πρόεδρος να οδηγήσει, προεκλογικά και μετεκλογικά, αυτή την υπόθεση στην πλήρη διερεύνηση και αποκάλυψή της, η πολιτική πραγματικότητα, θα απαιτήσει να μην τρωθεί ανεπανόρθωτα το κύρος της υπερδύναμης στο διεθνές στερέωμα.

Σίγουρα, κάποιοι κορυφαίοι, θα πληρώσουν βαρύτατο τίμημα. Δε θα ξεφύγουν και αυτό, είναι βέβαιο. Από εδώ και πέρα, που θα γίνεται όλο και πιο εμφανής η διαφθορά και η σήψη μέσα στις Αμερικανικές ελίτ, η απαίτηση, όχι μόνο της Αμερικανικής κοινωνίας, αλλά και ευρύτερα των κοινωνιών του Δυτικού κόσμου, για λογοδοσία των πολιτικών ηγεσιών, θα είναι εντονότερη.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός της απόλυτης σιωπής και συγκάλυψης της υπόθεσης Χάντερ Μπάιντεν από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η στάση τους, δείχνει, για άλλη μία φορά ότι, είναι ουσιαστικά, εχθροί του Ελληνικού λαού.

Βρισκόμαστε ενώπιων μίας κατακλυσμιαίας, πολιτικά και κοινωνικά, ανατροπής της παλαιάς τάξης πραγμάτων. Η επανάσταση των κοινωνιών του 21ου αιώνα, δείχνει να ξεκινά από το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν…  

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Shares