Ξεσηκώθηκαν μέχρι και οι εμβολιασμένοι! Χαμός στο Twitter για τα πρόστιμα στους χαμηλοσυνταξιούχους

Date: 30/11/2021 Time: 20:29

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τιμωρήσει με 100 ευρώ πρόστιμο κάθε μήνα τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60, τη στιγμή που η κυβέρνηση αρνείται κάθε ευθύνη για την κατάσταση της πανδημίας στη χώρα, με το σύστημα υγείας να «αιμορραγεί» με μειωμένο υγειονομικό προσωπικό και υποστελεχωμένες δομές.

Η απόφαση έχει ξεσηκώσει κύμα οργής στο Twitter, στο οποίο ακόμα και οι εμβολιασμένοι δηλώνουν ότι «ντρέπονται» για την τιμωρητική τακτική εις βάρος των χαμηλοσυνταξιούχων που ενώ δεν μπορούν καλά καλά να ανταπεξέλθουν στις βασικές οικονομικές τους υποχρεώσεις, πλέον η κυβέρνηση θα τους επιβάλλει εξαντλητικά πρόστιμα μέσω της ΑΑΔΕΕ!

Την ίδια ώρα, πολλοί κάνουν λόγο για «εισπρακτική τακτική», ενώ σημειώνουν ότι το νέο απαράδεκτο μέτρο «απειλεί» μόνο τους οικονομικά ασθενέστερους!

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page