Ξεκίνησε η επίθεση του Μαξίμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Date: 08/07/2021 Time: 19:42

Η αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή του, ότι υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως σας είχα γράψει μόνο τυχαία δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν ουσιαστικά η ανακοίνωση μίας προειλημμένης απόφασης η οποία είχε σχεδιαστεί και ήταν έτοιμη να εφαρμοστεί.

Κύριος στόχος του Μαξίμου είναι όχι το facebook, αλλά το Twitter. Η ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου του μεγάρου Μαξίμου, έχει απόλυτο έλεγχο στο facebook, αλλά μηδενικό έλεγχο στο Twitter, διότι εκεί δεν υπάρχει κάποια ιδιωτική εταιρεία που να ελέγχει την ακρίβεια των αναρτήσεων των Ελλήνων χρηστών. Και φυσικά να τις απαγορεύει.

Φαίνεται ότι η ομάδα του Eric βρήκε την λύση και πέρασε στην δράση.

Μετά από κάποια δοκιμαστικά χτυπήματα σε μικρότερους λογαριασμούς, για παράδειγμα στους λογαριασμούς που ανέβασαν το βίντεο με τον οπερατέρ του Σκάι να επιτίθεται σε πολίτη, πέρασαν στα εμβληματικά: JeronymoBoss, ο χρήστης του Twitter που τα βίντεο του χτυπούν προσωπικά την προσωπικότητα του πρωθυπουργού, είδε τον λογαριασμό του να αναστέλλεται. Μαζί φυσικά να εξαφανίζονται και τα εκατοντάδες βίντεο που είχε αναρτήσει, τα οποία είχαν εκατομμύρια προβολές.

Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα για τα επόμενα χτυπήματα, αλλά η ομάδα του Μαξίμου περιμένει να δει εάν η αντίδραση των χρηστών που απαιτούν την επαναλειτουργία του λογαριασμού του JeronymoBoss, τα καταφέρει.

Εάν γίνει αυτό, τότε θα υπάρξει μία νέα στρατηγική αναφορικά με την απενεργοποίηση ενοχλητικών λογαριασμών. Εάν δεν γίνει, θα ακολουθήσουν έξι ακόμα λογαριασμοί που πρόσκεινται στο ΣυΡιζΑ, αλλά και ένας που θεωρείται φιλικά διακείμενος στην Ν.Δ. και έχει βρεθεί στο στόχαστρο οπαδών του ΣυΡιζΑ πολλές φορές.

Σε λίγο, όλα τα ονόματα των λογαριασμών που στοχεύει το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page