Ξεκινάμε πανελλήνια εκστρατεία. Ούτε ένας Έλληνας στις κάλπες! Ώρα να ρίξουμε το σάπιο καθεστώς!

Date: 24/01/2023 Time: 11:48

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να διαιτητεύει ανάμεσα στην σκύλα (ΝΔ) και τη Χάρυβδη (ΣΥΡΙΖΑ) κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν μπορεί η μοναδική μας πολιτική επιλογή να είναι το μέτρο και ο ρυθμός αφελληνισμού της χώρας και αντικατάστασης του πληθυσμού, που μας επιβάλλουν οι κομιτατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ και οι αστο-κομιτατζήδες της ΝΔ.

Η ΝΔ, πρόκειται να καταθέσει νομοσχέδιο που θα απαγορεύει, πασιφανώς αντισυνταγματικά, το Εθνικό κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Το νομοσχέδιο αυτό, εάν περάσει, θα λειτουργήσει ως πολιορκητικός κριός στο να εισέλθουν τα Συριζαίϊκα κομιτατζίδικα στρατεύματα στην αστική αντιπροσωπευτική δημοκρατία και με μία τροποποίηση του Μητσοτακικού νόμου, θα επιβάλλουν σε κάθε κόμμα που δεν συμφωνεί με το διεθνισμό του και τα ανοιχτά σύνορα, να τίθεται εκτός νόμου. Δήλωσαν δημόσια τις προθέσεις τους και το πως βλέπουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ως υπόδικους και εγκληματίες! Θέλουν να εκδικηθούν την αστική Δημοκρατία για την ήττα τους στον εμφύλιο και μην έχετε καμία ψευδαίσθηση για τα κίνητρά τους.

Ο νόμος δολοφονίας της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας από τον Μητσοτάκη, δημιουργεί προηγούμενα και νομικό υπόβαθρο, ώστε αύριο, μετά την απαγόρευση λειτουργίας των κομμάτων, το μέτρο να επεκταθεί σε συλλόγους, σωματεία, ιστολόγια, εφημερίδες, ραδιόφωνα και σε απλούς πολίτες. Ο κίνδυνος μαζικών συλλήψεων πολιτών, ενιστάμενων προς το καθεστώς, είναι πέρα από ορατός. Φίλοι και φίλες. Στην Καλιφόρνια, που είναι το παγκόσμιο εργαστήριο παραγωγής ακροαριστερής πολιτικής, συζητούν το ενδεχόμενο η Πολιτεία να προσλάβει αστυνομικούς, που δε θα διαθέτουν την αμερικανική υπηκοότητα!

Μην έχετε αμφιβολία, ότι το μεταπολιτευτικό καθεστώς μας, θα πράξει το ίδιο κάποια στιγμή. Θα δούμε Πακιστανούς και Αφγανούς, χωρίς να έχουν την ελληνική υπηκοότητα, να γίνονται αστυνομικοί.

Φίλοι και φίλες. Δεν πρέπει ούτε ένας Έλληνας να προσέλθει στις κάλπες στις επερχόμενες εκλογές, εάν η κυβέρνηση περάσει τον εθνοκτόνο και φασιστικό νόμο απαγόρευσης πολιτικών κομμάτων, από διεφθαρμένους δικαστές. Δεν μπορεί ο δικαστής που συνελήφθη με κοκαΐνη και με ανήλικους εραστές στο σπίτι του, να αποφασίζει ποιος θα μπορεί να εκφραστεί, πολιτικά, στην Ελλάδα.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα κόμμα και σε κανένα δικαστή, να στερούν, για ιδεολογικούς λόγους, την λειτουργία πολιτικών σχηματισμών. Θα είναι το τέλος της χώρας και της Δημοκρατίας!

Καλώ λοιπόν, τον ελληνικό λαό σε μαζική αποχή από τις κάλπες.Καλώ κάθε δημοκράτη και κάθε σκεπτόμενο Έλληνα δημοσιογράφο και εκδότη, να στηρίξει τον αγώνα μας για να σώσουμε τη Δημοκρατία.

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ πλέον, στο φασιστικό και διεφθαρμένο καθεστώς.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από τις κάλπες και διαπόμπευση την ημέρα των εκλογών, όσων συμπολιτών μας προσέλθουν να ψηφίσουν τα νοσηρά και ανθελληνικά μεταπολιτευτικά κόμματα!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ στον αέρα τις, πολιτικά, νόθες και αντιδημοκρατικές εκλογές!

Ώρα να πέσουν όλοι μαζί και θα πέσουν!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...