Βουλιάζει το καράβι; Με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς διαδήλωσε η Παγώνη που ήθελε υποχρεωτικό εμβολιασμό

Date: 23/02/2022 Time: 18:45

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όλοι όσοι είδαν την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, να διαδηλώνει στο πλευρό των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι θα βρεθούν στον δρόμο παρά την προσφορά και το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, η Ματίνα Παγώνη έδωσε το παρών και στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων της οι οποίοι διαμαρτύρονται για την εξαθλίωση του ΕΣΥ με απολύσεις αλλά και συγχωνεύσεις νοσοκομείων και κλινικών.

«Κάτω τα χέρια από την Υγεία» βροντοφώναξαν και ζήτησαν την άμεσα την πρόσληψη νέων υγειονομικών για να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που οδήγησαν σε τραγική κατάσταση τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η παρουσία ωστόσο της κ. Παγώνη προκάλεσε ερωτηματικά και αντιδράσεις καθώς, η ίδια είχε στηρίξει την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους εργαζόμενους της υγείας.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στους υγειονομικούς που θα χάσουν τη δουλειά με απόφαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα απολυθεί κόσμος που έχει προσφέρει στα νοσοκομεία και έχει δώσει τη ζωή του. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες, αυτοί οι άνθρωποι έχουν δώσει τα πάντα. Αλλά θέλω να πω στους συναδέλφους να πάνε να εμβολιαστούν. Μέσα στα νοσοκομεία είναι πολύ υψηλό το ιικό φορτίο. Στο υπουργείο Υγείας είπαν ότι θα αποφασίσουν τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους και θα πουν. Ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί…» δήλωσε.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...