Βόμβα! Υπόγεια συνεργασία Βελόπουλου -Τσίπρα στις υποκλοπές;

Date: 22/11/2022 Time: 10:50

Τί θα μπορούσε να συνδέει τον Κυριάκο Βελόπουλο με τον Τσίπρα και τις υποκλοπές; Οι γνωρίζοντες, οι οποίοι είναι και καλά πληροφορημένοι, λένε, ότι τους συνδέει το σύστημα Κοραντή! Ο Κοραντής, υπήρξε διοικητής της ΕΥΠ επί κυβερνήσεως Καραμανλή και στη συνέχεια, μεταπήδησε στον Καρατζαφέρη, ως βουλευτής.

Ποιος περίμενε τότε, ότι ο «πατριώτης» Γιώργος Καρατζαφέρης, θα συμμαχούσε με τον ακροαριστερό, Γιώργο Παπανδρέου και θα μας έφερναν παρέα, το πρώτο μνημόνιο και την κυβέρνηση Παπαδήμου; Ελάχιστοι στην Ελλάδα.

Η ιστορία, στην περίπτωση των υποκλοπών δείχνει, όπως λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές μας, να επαναλαμβάνεται. Η υπόγεια συμμαχία του Βελόπουλου με τον Τσίπρα, υπό το Καραμανλικό σύστημα Κοραντή, δε θα πρέπει πλέον, να εκπλήσσει κανέναν σε αυτή τη χώρα.

Την πρώτη φορά, ο Καρατζαφέρης και οι διάφοροι Βελόπουλοι, τη γλίτωσαν από το «ξύλο». Είναι εξαιρετικά αμφίβολο, εάν θα τη γλιτώσουν τη δεύτερη. Οι γεωπολιτικές συνθήκες δεν είναι οι ίδιες και ο Μητσοτάκης, αν μη τι άλλο, έχει αποδείξει, ότι είναι Killer…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page