«Βόμβα» Π. Κουρουμπλή: «Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου – Είναι δολοφονία»!

Date: 17/12/2021 Time: 09:46

«Βόμβα» έριξε ο -πλέον- ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μετά τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς περί «δολοφόνους», κατήγγειλε ότι στα νοσοκομεία «πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου»! 

Ο Π.Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα και είπε ότι μας λέει ξεκάθαρα ότι «χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Μάλιστα συνέχισε τονίζοντας ότι αυτοί οι 7.500 άνθρωποι χάθηκαν λόγω της υποστελέχωσης του ΕΣΥ (να θυμίσουμε ότι εκτός των άλλων η κυβέρνηση έβγαλε σε αναστολή 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς). 

«Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ και όποιος θέλει ας πάει στον εισαγγελέα, πώς πεθαίναν οι άνθρωποι εκεί;», είπε χαρακτηριστικά ο Π.Κουρουμπλής. 

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις δηλώσεις που έκανε στη Βουλή και με την οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση για «δολοφονίες». 

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page