«Βιο-όπλο απεριόριστων δυνατοτήτων ο κατασκευασμένος σε εργαστήριο Κορωνοϊός», λέει ο Πληροφοριοδότης, Dr. Yan

Date: 09/10/2020 Time: 19:48

Σύμφωνα με νέα έκθεση του Dr. Yan, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα,

θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δύο πιθανότητες, για την προέλευση του SARS-CoV-2: φυσική προέλευση ή δημιουργία στο εργαστήριο. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, με τίτλο: «Ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του γονιδιώματος SARS-CoV-2 που υποδηλώνουν εξελιγμένη εργαστηριακή τροποποίηση παρά φυσική εξέλιξη και σκιαγράφηση της πιθανής συνθετικής οδού του», διαψεύσαμε την πιθανότητα ο SARS-CoV-2 να προκύψει μέσω φυσικής εξέλιξης και αντ’ αυτού, αποδείξαμε, ότι ο SARS-CoV-2, πρέπει να είναι προϊόν εργαστηριακής τροποποίησης. Παρά τις προσπάθειες αυτές, αλλά και άλλων παρόμοιων, η θεωρία της δημιουργίας στο εργαστήριο, εξακολουθεί να υποβαθμίζεται, ακόμα και να μειώνεται. Αυτό, οφείλεται ουσιαστικά στο γεγονός, ότι η θεωρία της φυσικής προέλευσης εξακολουθεί να υποστηρίζεται εξαιτίας αρκετών νέων κορωνοϊών που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο μετά την έναρξη της επιδημίας.

Το συμπέρασμα, είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει από την έναρξη της πανδημίας και οι Δρ. Yan, Shu Kang (PhD), Jie Guan (PhD) και Shanchang Hu εξηγούν:

Εάν ο SARS-CoV-2 είναι φυσικής προέλευσης, δε θα χρειαζόταν καμία συγκάλυψη που θα οδηγούσε σε τέτοιο συμπέρασμα. Συνεπώς, η παρούσα έκθεση, επιβεβαιώνει την προηγούμενη έκθεσή μας και αποδεικνύει περαιτέρω, ότι ο SARS-CoV-2, είναι ένα εργαστηριακό δημιούργημα.

Και επιπλέον προσθέτουν:

Αν και δεν είναι εύκολο για το κοινό να αποδεχθεί ότι τον ιό SARS-CoV-2, ως βιο-όπλο, λόγω της σχετικά χαμηλής θνησιμότητάς του, ο ιός αυτός πράγματι πληροί τα κριτήρια ενός βιο-όπλου, όπως περιγράφεται από τον Δρ. Ruifu Yang. Εκτός από το διορισμό του στην Ακαδημία Στρατιωτικών Επιστημών (AMMS), ο Δρ. Yang είναι επίσης βασικό μέλος της Εθνικής και Στρατιωτικής Ομάδας Συμβούλων για την Αντιμετώπιση της Βιοτρομοκρατίας της Κίνας και είχε συμμετάσχει στην έρευνα για το Ιρακινό πρόγραμμα βιο-όπλων, ως μέλος της Ειδικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών (UNSCOM) το 1998. Το 2005, ο Δρ. Yang, προσδιόρισε τα κριτήρια ενός παθογόνου, για να μπορεί να χαρακτηριστεί βιο-όπλο:

  1. Είναι σημαντικά τοξικό και μπορεί να προκαλέσει απώλειες μεγάλης κλίμακας.
  2. Είναι εξαιρετικά μολυσματικό και μεταδίδεται εύκολα, συχνά μέσω των αναπνευστικών οδών με τη μορφή αερολυμάτων. Το πιο επικίνδυνο σενάριο θα ήταν, να επιτρέπει τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο.
  3. Είναι σχετικά ανθεκτικό στις περιβαλλοντικές αλλαγές, μπορεί να διατηρήσει τη μεταφορά και είναι ικανό να υποστηρίξει τη στοχευμένη απελευθέρωση.

Είναι σαφές, ότι ο SARS-CoV-2 όχι μόνο πληροί, αλλά υπερβαίνει τα δεδομένα ενός παραδοσιακού βιο-όπλου. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να οριστεί, ως ένα ελεύθερο Βιο-όπλο.

Τέλος, εκτός από τις τριάντα σελίδες επιστημονικών λεπτομερειών της έκθεσης, ο Δρ. Yan, επιμένει:

Τα επιστημονικά στοιχεία και οι αναφορές δείχνουν, ότι η τρέχουσα πανδημία δεν είναι αποτέλεσμα τυχαίας απελευθέρωσης ενός κατασκευασμένου προϊόντος, αλλά μία προγραμματισμένη επίθεση με τη χρήση ενός Απεριόριστου Βιο-όπλου. Επομένως, η τρέχουσα πανδημία, θα πρέπει αντιστοίχως να εξεταστεί, ως αποτέλεσμα ενός Απεριόριστου Βιο-πολέμου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο μολυσμένος πληθυσμός χρησιμοποιείται, ασυνείδητα, ως φορέας της νόσου, για να διευκολυνθεί η εξάπλωση της μόλυνσης. Τα πρώτα θύματα της επίθεσης ήταν ο Κινεζικός λαός, ειδικά εκείνοι στην πόλη Wuhan. Στο αρχικό στάδιο, η κρυφή εξάπλωση στη Wuhan, θα μπορούσε να έχει εξυπηρετήσει και έναν άλλο σκοπό: την τελική επαλήθευση της λειτουργικότητας του βιο-όπλου, σημαντική πτυχή της οποίας, είναι η αποτελεσματικότητα μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο. Με την επιτυχία αυτού του τελευταίου βήματος, η στοχευμένη απελευθέρωση του παθογόνου, μπορεί να ήταν εγκεκριμένη.  

Πηγή: The National Pulse

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page