Βίντεο-σοκ: Φέρεται να δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή

Date: 19/03/2021 Time: 13:21

Βίντεο-σοκ, το οποίο δείχνει την ώρα του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα, δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τον δημοσιογράφο, Θάνο Κόκκαλη και όπως επισημαίνει μάλιστα ο ίδιος, το δημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη. Αυτό που παρατηρείται στο βίντεο είναι πως απουσίαζε από το σημείο ο τροχονόμος, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο του Pronews TV διώχνει με θράσος αυτόπτη μάρτυρα.  

Θυμίζουμε ότι οπτικοακουστικό υλικό από το τροχαίο δυστύχημα βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει και θα αποσαφηνίσει με τη βοήθεια των βίντεο, τις συνθήκες υπό τις οποίες το υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., αρμόδιο για την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, συγκρούστηκε με την μηχανή του άτυχου νεαρού.

Δείτε το βίντεο του Ρronews TV με την συμπεριφορά του τροχονόμου απέναντι σε αυτόπτη μάρτυρα: 

Δείτε το βίντεο που δείχνει το τροχαίο:

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page