Βίντεο: Χιλιάδες νέοι στου Ψυρρή χθες κορόιδευαν κυβέρνηση & λοιμωξιολόγους – «Καραντινάκηδες πονάτε;»

Date: 03/04/2021 Time: 10:12

Εικόνες κανονικότητας είχαμε χθες στου Ψυρρή όπου έγινε χαμός από τους νέους που βγήκαν για να διασκεδάσουν στα μπαρ με ποτά take away αγνοώντας φυσικά τις αποτυχημένες και βλαπτικές απαγορεύσεις της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων. 

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς σε εύθυμη κατάσταση ανέβασαν στο tik-tok βίντεο όπου έδειχναν την κοσμοσυρροή λέγοντας «καραντινάκιδες πονάτε;» απευθυνόμενοι προφανώς σε κυβέρνηση,  λοιμωξιολόγους και φιλοκυβερνητικά τα οποία πλέον στηρίζουν εμμονικά τα lockdown, με τους 7.400 νεκρούς σε 5 μήνες.

@president.gr

άκυρο το live για σήμερα

♬ πρωτότυπος ήχος – Πρόεδρος

@president.gr

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναγωνιστές!

♬ πρωτότυπος ήχος – Πρόεδρος

Η κυβέρνηση όμως μάλλον «πόνεσε(;)» καθώς μη ανεχόμενη εικόνες κανονικότητας με νέους να διασκεδάζουν ήσυχα έστειλε την ομάδα Δέλτα της αστυνομίας για να τους διαλύσει και να τους κόψει πρόστιμα, η οποία έκανε την επανεμφάνισή της μετά από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί ήταν οι νέοι που τιμωρήθηκαν επειδή διασκέδαζαν με πρόστιμα για μάσκα και μη αποστολή SMS. 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page