Βελόπουλε, εκνεύρισέ με περισσότερο και θα δεις τη Χ.Α στο 15% και την αφεντιά σου στο Δομοκό

Date: 01/12/2023 Time: 15:51

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Να ξεκινήσω με κάτι που δε γνωρίζει ο κόσμος. Για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή «Ακροδεξιά» βρέθηκε στο Κόμπλεντζ της Γερμανίας; Για ποιο λόγο η Λεπέν, ο Ολλανδός Βίλντερς, ο Ιταλός Σαλβίνι και η Γερμανίδα Πέτρι της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, συναντήθηκαν στη γερμανική πόλη Κόμπλεντζ το 2022 και ζήτησαν από τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους να ακολουθήσουν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς; Γιατί στη συγκεκριμένη πόλη; Ήθελαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στις υπερδομές. Στο Κόμπλεντζ, βρίσκεται το Γερμανικο-τραπεζικό στρατολογικό γραφείο του Great Reset. Για την ακρίβεια, ο πρύτανης του εν λόγω γραφείου, με έχει προσκαλέσει πάνω από δύο φορές, να μπω στο κόλπο και φυσικά, αρνήθηκα! Έχω βρεθεί στο Κόμπλεντζ 3 φορές! Για την ακρίβεια και το έχω ξαναδιατυπώσει δημόσια αυτό, πριν από μερικά χρόνια, λίγο πριν την άνοδο του Προέδρου Τραμπ στην εξουσία, είχα πει στη γραμματέα του διεθνούς στρατολόγου, ενώπιον μαρτύρων, ότι θα γ@μήσω αυτόν και τη χώρα του για το κακό που έχουν κάνει στην Ελλάδα.

Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ έσκισε τους Γερμανούς, και μάλιστα δε χάνει ευκαιρία σε κάθε προεκλογική του εκστρατεία να λέει πως ακύρωσε τον Nord Stream 2, ο Bill Βurns της CIA τους αποτελείωσε με την καταστροφή του Nord Stream 1. Είναι τόσο κακή η κατάσταση στη γερμανική οικονομία και το πολιτικό της σύστημα, που η Bild, σε άρθρο της, καλεί τους Γερμανούς να πουλήσουν τα νησιά τους για να αποπληρώσουν το χρέος τους, όπως ακριβώς είχε γράψει η γελοία φυλλάδα τότε, για την Ελλάδα, κατά την περίοδο της πτωχεύσεως του Ελληνικού κράτους.

Εάν νομίζει ο γλίτσης, Kυριάκος Βελόπουλος, της Deutche Bank (της μοναδικής τράπεζας τιμωρημένης για της εμπλοκής την με τον σατανιστή παιδόφιλο, Έπστιν) και του πρώτου μνημονίου, ότι με τους συν-γλίτσηδες συνοδοιπόρους του θα παίξει το χαρτί του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, διά των συγκοινωνούντων δοχείων, τότε, δε βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην συνομιλήσουμε με το αυθεντικό, που είναι η Χρυσή Αυγή, του Νικου Μιχαλολιάκου; Όταν υπάρχει η θέληση και τα γεωπολιτικά μέσα, ανάγκα και δικαστικοί Θεοί πείθονται.

Ο Βελόπουλος, υπάρχει ως πολιτική οντότητα, εξαιτίας των τραγικών λαθών του Νίκου Μιχαλολιάκου. Το ίδιο ο Νατσιός και ο Στίγκας. Λίγο πριν από τις εκλογές του 2019, είχα δημοσιεύσει άρθρο μου στο site του φίλου μου Ζαν Κοέν, όπου καλούσα τον Μιχαλολιάκο να ανοίξει το κόμμα του και προς άλλες δεξιές πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα, τα οποία είναι έντιμα, εθνόψυχα και καταξιωμένα στην ελληνική κοινωνία, χωρίς να τεθεί σε αυτούς το προαπαιτούμενο, να γίνουν, ιδεολογικά, Χρυσαυγίτες, αλλά το κόμμα να μετεξελιχθεί σε ένα σύγχρονο εθνικιστικό κίνημα ανατροπής της διεφθαρμένης και μειοδοτικής άρχουσας τάξης της πατρίδας μας. Δεν με άκουσε και ούτε φυσικά ακούει και κανέναν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Προς τιμήν του, ο Ζαν Κοέν, δεν μου έκανε ποτέ λογοκρισία και ποτέ δεν αρνήθηκε να δημοσιεύσει άρθρο μου, παρόλο που τα «άκουσε» άσχημα από την Ελληνο-Εβραϊκή κοινότητα για το συγκεκριμένο άρθρο – προτροπή, προς το Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ήμουν ο πρώτος και ο μοναδικός, που κατήγγειλε δημόσια και άμεσα την νοθεία που υπέστη η Χρυσή Αυγή το 2019! Εάν θέλουν οι Καραμανλικοί που στηρίζουν Βελόπουλο, να γίνει το AFD του Κιναιδοβουλίου και το ΚΚΕ να μετατραπεί σε ΑΚΕΛ με σκοπό να τινάξουν τη χώρα στον αέρα, τότε, δε θα τους το επιτρέψουμε! Κάτι τέτοιο στήνουν στην Ελλάδα, κάτι που ο Μητσοτάκης το γνωρίζει και γι’ αυτό θέλει απεγνωσμένα να δραπετεύσει στην ασφάλεια ενός Ευρωπαϊκού αξιώματος. Βλέπει το βουνό με τα shit να έρχεται κατά πάνω του και θέλει να λακίσει απεγνωσμένα.

Όπως, είχα γράψει πριν από 2 χρόνια για τους ηλίθιους ΣΥΡΙΖΑΙους, ότι ο Τσίπρας, έχει σκοπό να τους πάει στο 3% και απλά αυτοί, δεν το έχουν καταλάβει, το ίδιο λέω και για τους νεοδημοκράτες. Ο Κούλης, θα την μπουμπουνίσει τη χώρα, όπως ο Παπανδρέου, αλλά αυτή τη φορά δε θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ που θα αναλάβουν την κυβερνητική εργολαβία καταστροφής της Ελλάδας μας, αλλά τύποι σαν το Βελόπουλο και τον Κουτσούμπα. Η επιστολική ψήφος του Μητσοτάκη, αποτελεί συνέχεια του σχεδίου αποπολιτεύσεως του λαού και θα αποτελέσει τον πυροκροτητή της πλαστικής ύλης των «αντισυστημικών» ενιστάμενων πολιτικών δυνάμεων του Μεταπολιτευτικού θεσμισμένου πρακτορισμού και μισθοφορισμού.

Θα ζητηθεί πολύ σύντομα από το ΚΚΕ, εάν δεν έχει ήδη γίνει, να πληρώσει τα γραμμάτια σιτισμού του και πλουτισμού του από το καπιταλιστικό σύστημα, από το 1974 μέχρι σήμερα. Να θυμίσω την Κοβιντική υπακοή του ΚΚΕ στον Κινεζοϊό ή να τονίσω ότι η Ρωσική Gazprom του «Χριστιανού Πούτιν» ύψωσε την Σοβιετική σημαία στο λιμάνι της Αγίας Πετρούπουλης; Για τους γνώστες, δεν υπάρχει Πούτιν ως πολιτική ηγεσία στη Ρωσία, αλλά Gazprom! Να σας υπενθυμίσω ότι το ΚΚΕ, δε θα υπήρχε, εάν η Γερμανική BND, η ΣΤΑΖΙ και η KGB δεν το επέτρεπαν και τώρα που έχασαν το φτηνό Ρωσικό φυσικό αέριο, έχουν βάλει στο μάτι το Ελληνο-Κυπριακό, με την πολιτική ανατίναξη του East Med; Το ίδιο παιχνίδι δεν παίζουν ο Μητσοτάκης και ο Κινεζοπράκτορας Τζο Μπάιντεν; Να τιναχθεί το πρότζεκτ στον αέρα, ώστε Τούρκοι, Ρώσοι, Καταριανοί και Κινέζοι, να ελέγξουν τους υδρογονάνθρακες της περιοχής;

Ο φιλελεύθερος Αμερικανο-Εβραίος παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός, Carl Sagan, εξήγησε τη δεκαετία του ’80, τον λόγο που η ανθρωπότητα δεν έχει σήμερα διαστημόπλοια και δεν αποικίζει το γαλαξία μας. Έλεγε χαρακτηριστικά, ότι, εάν οι Ίωνες δεν είχαν ηττηθεί από τους Ρωμαίους (και του νόθου Χριστιανισμού, συμπληρώνω εγώ), σήμερα η ανθρωπότητα θα είχε γλιτώσει 1.000 χρόνια επιστημονικού και πολιτικού σκότους.

Οι Ίωνες, όμως, όπως και το Ελληνικό κοσμοσύστημα του 4ου αιώνα π.Χ., μέχρι σχεδόν τον 1ο αιώνα μ.Χ. μεγαλούργησαν, διότι ανέπτυξαν τη χρηματική οικονομία, κάτι άγνωστο στους Ρωμαίους και στους βαρβαρικούς λαούς της Ανατολής. Ο ελληνικός καπιταλισμός, είναι αυτός που έφερε τεράστια τεχνολογική, πολιτική και πνευματική ανάπτυξη εκείνη την εποχή, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης, γεγονός, που δυτικοί κάφροι, όπως ο Μαρξ, ποτέ δεν κατάλαβαν ή δε θέλησαν να αναγνωρίσουν, με αποτέλεσμα όλος ο δυτικός κόσμος και η δυτική κοινωνιολογία, να στηριχθούν και να ανοικοδομήσουν εθνο-κράτη μετά τη φεουδαρχία, σε λάθος επιστημονικές αποφάνσεις και πολιτικο-πολιτειακές συγκροτήσεις.

Αυτό, το αναφέρω, διότι Εθνικιστής και αντικαπιταλιστής, δεν παντρεύονται!!! Εθνικιστής και Ριζοσπαστικός Δημοκρατικός καπιταλισμός, όπως του προέδρου Τραμπ, ναι!!! Κοσμοσυστημικός παίκτης, φορέας μεγαλειώδους ιστορίας και αντισημίτης, δεν συγγενεύουν, εκτός, εάν το κεφάλι σου, εμπεριέχει πολιτικό πριονίδι ή είσαι πράκτορας του Μεταπολιτευτικού Περισσού, οπότε λογικό είναι να χρησιμοποιείς στο δημόσιο λόγο σου ανάλογη φρασεολογία. Οι Ναζί, στο, κοινωνικά, επιθετικό και προπαγανδιστικό τους λεξιλόγιο, χρησιμοποιούσαν την λέξη «Εβραίοι» για να στοχοποιήσουν έναν ολόκληρο λαό, δίχως κράτος, ενώ οι Σοβιετικοί, τους αποκαλούσαν Σιωνιστές-Ιμπεριαλιστές, για να τους στοχοποιήσουν, μεταπολεμικά, στους Άραβες, οπότε, όταν διαγιγνώσκεται στο πολιτικό λεξιλόγιο δημοσιογράφων και πολιτικών να χρησιμοποιούν τον όρο «Σιωνιστές», καταλαβαίνετε ότι είναι πρακτόρια και χαφιέδες του ΚΚΕ, που χρησιμοποιούνται και αμείβονται από τη βαθιά Κομμουνιστική ΕΥΠ της Μεταπολίτευσης, προσποιούμενοι τους πατριώτες και τους Εθνικιστές.

Ας το καταλάβουν ορισμένοι, ότι όσο είμαστε εδώ, δε θέλουμε να γίνουμε ηγέτες προβάτων, αλλά αφυπνιστές λιονταριών! Το ποιος θα είναι ο μεζές τους, θα το αποφασίσουν τα ίδια και ο ιστορικός Λόγος και τα λιοντάρια, είναι πεινασμένα για σάρκα «πατριωτών» και τυράννων!!! Make the Greek cosmosystem great again!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...