Β. Ζελένκο: «Ο Γ. Ν. Χαράρι είναι η ενσάρκωση του φιδιού – Του τρέχουν τα σάλια για τον Κ. Σβαμπ όταν μιλάει»

Date: 09/04/2022 Time: 19:27

Τον Γιουβάλ Νόα Χαράρι, o οποίος είναι σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και προσφάτως είχε μιλήσει για το πώς μπορεί να μειωθεί ο πληθυσμός των ανθρώπων μίλησε ο  Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο.

Να θυμίσουμε ότι ο Χάραρι, τον οποίο ο Κλάους Σβάμπ αποκαλεί «προφήτη» και ο Ομπάμα τον αγαπημένο του συγγραφέα, είχε αναρωτηθεί παρουσία του Αλέξη Παπαχελά: «Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;»

O Βλαντιμίρ Ζελένκο μίλησε στο «Alex Jones Show» για τον Χαράρι και είπε μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Είναι ένα φίδι. Είναι η ενσάρκωση του φιδιού.

Και είναι στην πραγματικότητα πολύ ανακουφιστικό για μένα ότι ο εχθρός τελικά εκτέθηκε.

Επειδή, αυτός είναι απλώς ένα ανθρωπάκι αλλά εκπροσωπεί μια ιδεολογία ότι μας επιτράπηκε να υπάρχουμε μέσω του άθεου κενού που έχουμε δημιουργήσει στον κόσμο, στην κοινωνία.

Του τρέχουν τα σάλια για τον Κλάους Σβαμπ όταν μιλάει».

https://rumble.com/vz49wv-hacking-the-human-design-dr.-zelenko-exposes-transhumanist-cult-high-priest.html

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page