Tζέφρι Πάιατ, you brilliant son of a bitch. Έχεις φοβερό χιούμορ, you rat bastard

Date: 10/04/2022 Time: 18:22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η πολιτική, αγαπητοί φίλοι, είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να έχεις οξυμένη αίσθητη του χιούμορ για να το απολαμβάνεις, όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή. Η δική μου πολιτική φιλοσοφία και ο τρόπος ζωής μου, μου υπαγορεύουν να αναγνωρίζω τη διαφορά μεταξύ αντιπάλων μου και εχθρών μου. Ο Τζέφρι Πάιατ, είναι πολιτικός μου αντίπαλος, όχι εχθρός μου. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ως άνθρωπος, είναι φοβερός τύπος, με καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ και θα ήθελα,  κάποια στιγμή, να κάνω ένα barbeque μαζί του, όπως και με τον Τζέφρι Πάιατ. Ως πολιτικός, είναι άθλιος, αλλά και πάλι, όταν σπάει πλάκα με το αμερικανικό σύστημα, αδυνατώ να μη γελάσω! Είναι κάπως, σαν το γιο της Αμερικανίδας προέδρου, στο don’t look up!

Η βρωμιάρα, η Νάνσι Πελόζι, ναι, είναι εχθρός μου, όπως αρκετοί σάπιοι στο δημοκρατικό κόμμα. O Πάιατ λοιπόν, επειδή ξέρει με τι είδους πολιτικά σκουπίδια και ασπόνδυλα έχει να κάνει στην Ελλάδα, σπάει ο μπαγάσας και την πλάκα του και αυτό, του το αναγνωρίζω! Σαν τον Μπαράκ, έχει μία φοβερη αίσθηση του χιούμορ στην παγκόσμια πολιτική. Τί έκανε λοιπόν, αυτός ο τύπος, από την πανέμορφη Καλιφόρνια; Πήρε ένα σαμιαμίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τον Μπογδάνο, κόλλησε δίπλα του έναν μπουγάτσα που θυμίζει φύλαρχο από το Αφγανιστάν, τον πολιτικά αποτυχημένο Φαήλο Κρανιδιώτη και έναν ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, μας κάνει χάρη που πολιτεύεται, το Θάνο Τζήμερο και τους παρουσιάζει στο πόπολο, ως Τραμπικούς! Τον Τζήμερο, που παρακαλούσε την Μέρκελ να μας φτιάξει Κράτος, διότι εμείς, ως λαός, είμαστε ανίκανοι. Ο Πάιατ, επιβεβαίωσε με αυτό το παρεάκι που σύναξε, το ρητό του Λένιν: «Μη φοβάσαι τον πλούσιο.Το γιο της πλύστρας να φοβάσαι», δείχνοντάς μου ότι οι σοσιαλιστές, έχουν χιούμορ, όταν σπάνε πλάκα με τους μικροαστούς.

Προσπαθεί ο μπαγάσας Τζέφρι, με μία φοβερή αίσθηση πολιτικού χιούμορ, να γελοιοποιήσει όλους εμάς τους Τραμπικούς στην Ελλάδα και στην Αμερική. Επειδή το Ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι σάπιο ως το μεδούλι, χρησιμοποίησε τους Republicans Overseas, του Αμερικανο-Κινέζου Solomon Yue, για να κόψει και να χειραγωγήσει ο,τιδήποτε Τραμπικό έχει σκοπό να αναδειχθεί, πολιτικά, στην Ελλάδα.

Ο Solomon Yue, ήταν φανατικός υποστηρικτής και εργαλείο της αντιτραμπικής κόρης του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου του Μπους, Ντικ Τσέινι, Λιζ Τσέινι. Όταν λοιπόν, ο υπό συνεχή παρακολούθηση των δυνάμεων ασφαλείας, Solomon Yue, αντιπρόεδρος των Republicans overseas και του ελληνικού του παραρτήματος, ένιωσε το δάχτυλο κάποιων πατριωτών ανδρολόγων στον πρωκτό για εξέταση… προστάτη, είπε να το παίξει φιλοτραμπικός, μέσα σε μία νύχτα!

Όχι βέβαια, ότι τσίμπησε κανείς από την κωλοτούμπα του Yue, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του παντεπόπτη οφθαλμού για τυχόν συνεργασία του με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, όπως ο Χάντερ Μπάιντεν! Όλοι λοιπόν αυτοί οι τύποι, σπάνε φοβερή πλάκα με τυπάκια σαν τον Μπογδάνο, κάποιους σαλτιμπάγκους που αυτοπροσδιορίζονται ως Right to the Bone, οι οποίοι λόγω φυσικής γελοιότητας και πολιτικής αμορφωσιάς, κωλοτρίβονται για να βρουν πολιτικό μέλλον, σε όποιον «θεσμικό» αυτοπαρουσιάζεται ως Τραμπικός!

O Πρόεδρος Τραμπ, έχει ύψος 1.90 και εγώ 1.93. Ο Μπογδάνος, με τα βίας ξεπερνά το 1.70, όπως ο φίλος του ο Κουρτάκης, που αφού πρώτα τον έβγαλε στη σέντρα από τα Παραπολιτικά, ότι έχει στενές, πολύ στενές σχέσεις, σε σημείο παρεξηγήσεως, με τον «άντρακλα» Γιάννη Αλαφούζο, πήγε να εργαστεί στον ραδιοφωνικό του σταθμό, για να συμπληρώσει το κοινοβουλευτικό «χαρτζιλίκι» των 6.000 ευρώ που λαμβάνει.

Μόνο να κάνει κάποιος σύγκριση, πολιτική, φαινομενολογική και σεξουαλική, μεταξύ του Τραμπ και του Μπογδάνου, θα πέσει κάτω από τα γέλια με το χιούμορ του Πάιατ, όπως εγώ! You nailed it, dude! Seriously, men! I’m laughing my ass off with that, you genius fuck.

Θα μου λείψεις, Τζέφρι και το εννοώ! Δε θα μπορώ να συγκρουστώ με τον Τζούνη. Άλλα τα μεγέθη! Μαζί σου, το απολάμβανα το παιχνίδι και το λέω με πάσα ειλικρίνεια! Ήσουν άξιος και εντιμότατος αντίπαλος απέναντί μας.

Hope we meet again, this time in the US. Take care, Bro and we sincerely wish you all the best in your career and life.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...