Τρομοκρατική επίθεση Αριστερών παρακρατικών στην αίθουσα παρουσίασης του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη

Date: 31/12/2022 Time: 11:48

Το σύστημα τρέμει τη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, γι’ αυτό και μας έχει κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο σε κάθε επίπεδο. Τάγμα εφόδου αριστερών παρακρατικών τρομοκρατών βανδάλισε και κατέστρεψε την αίθουσα εκδηλώσεων που έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη «το Δόγμα των 7 θαλασσών». Η επίθεση έγινε σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της Αθήνας, στη Λεωφόρο Αμφιθέας και οι δράστες κινήθηκαν ανενόχλητοι επί ώρα, φτάνοντας μέχρι τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρείχε απόλυτη κάλυψη στους τρομοκράτες καθώς δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για τα μάτια του κόσμου. Υπενθυμίζουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στοχοποιήσει επισήμως τον εν λόγω χώρο, διοργανώνοντας παράνομη αντισυγκέντρωση και δημοσιεύοντας αφίσες μίσους και εχθροπάθειας, όπου προέτρεπε σε βία τα αριστερά τάγματα εφόδου. Σε αγαστή συνεργασία με το αριστερό παρακράτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρείχε πλήρη ασυλία και ελευθερία κινήσεων, αποδεικνύοντας ότι το ψευδεπίγραφο δόγμα «Νόμος και Τάξη» ισοδυναμεί με πλήρη «ανομία και αταξία», ιδίως όταν πλήττονται οι μοναδικοί αντίπαλοι του καθεστώτος. Το μήνυμα που θέλει να στείλει η σύμπραξη Μητσοτάκη – ΣΥΡΙΖΑ – Θεοδωρικάκου – τρομοκρατών είναι σαφές: Εν όψει εκλογών πρέπει να μειωθεί με κάθε τρόπο και μέσο η ραγδαία άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι παράνομες φυλακίσεις και τα βρώμικα παραδικαστικά κυκλώματα απέτυχαν οικτρά. Το ίδιο ισχύει και για τα ύπουλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Όσο περισσότερο μας χτυπούν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν και ενισχύουν τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  

Πηγή: ellhnes.net

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...