Τρέμουν για την επόμενη μέρα

Date: 24/04/2021 Time: 09:23

Η αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» που έφερε για πρώτη φορά στο φως τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων προκαλεί σοβαρές πολιτικές αναταράξεις και νομοθετική εκτροπή.

Τα ντοκουμέντα τα οποία επί σειρά μηνών απέκρυπταν από τη Βουλή και στα οποία αποτυπώνονται οι εγκληματικές ευθύνες των επιτελών του Μαξίμου αλλά και η εγκληματική ανευθυνότητα των επιστημόνων, οι οποίοι όπως τους σφυρίζουν οι υπουργοί χορεύουν, ανάγκασαν την κυβέρνηση να φέρει άρον άρον τροπολογία, σύμφωνα με την οποία οι λοιμωξιολόγοι απαλλάσσονται (ακαταδίωκτο) από κάθε ποινική ευθύνη αλλά και από κάθε υποχρέωση να καταθέσουν ακόμα κι ως μάρτυρες σε δικαστήριο! Ταυτόχρονα, απαλλάσσονται των ευθυνών και τα μέλη της επιτροπής του υπουργείου Υγείας!

Πρόκειται για «μαφιόζικη» πρακτική στην οποία μας έχει συνηθίσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Επί της ουσίας, αναπαράγουν έναν «νόμο περί ευθύνης υπουργών» και για όλους όσοι εμπλέκονται, παίρνουν και υλοποιούν αντισυνταγματικές αποφάσεις για την πανδημία. Το έκαναν με τους τραπεζίτες, το επαναλαμβάνουν τώρα με τους λοιμωξιολόγους.

Η ν-τροπολογία αποτελεί ομολογία αποτυχίας, ενοχής αλλά και διαπλοκής από την κυβέρνηση. Τα εκατομμύρια είναι πολλά, οι απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα την πανδημία ακόμα περισσότερες, οι νεκροί έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, ενώ η ανεπάρκειά τους, όπως αποτυπώνεται και στα τελευταία μέτρα, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η κυβέρνηση και οι διορισμένοι επιστήμονες τρέμουν την επόμενη μέρα όταν θα αναζητηθούν ευθύνες για το μακρύτερο lockdown στον πλανήτη, για τα διπλά βιβλία, για την εγκατάλειψη του ΕΣΥ, για το αλαλούμ των εμβολιασμών και των τεστ, για τα μέτρα-παρωδία.

Κυρίως, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του τρέμουν για τις μηνύσεις και τις αγωγές που θα ακολουθήσουν από τους χιλιάδες επαγγελματίες που οδηγήθηκαν σε οικονομική καταστροφή, αλλά και από τους συγγενείς των χιλιάδων νεκρών, θυμάτων της κυβερνητικής ιδεολογικής εμμονής, ανεπάρκειας και ολιγωρίας.

Στη συνέντευξή του στον Alpha ο πρωθυπουργός μίλησε εκ νέου για λαϊκισμούς και αποκάλεσε θλιβερούς όλους όσοι αμφισβητούν την αυθεντία του και τη μεγαλειότητά του.

Ύστερα από σχεδόν 10.000 νεκρούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να επενδύει στη μικροπολιτική και την επικοινωνία. Είναι ακραία επικίνδυνος!

Πηγή: Δημοκρατία

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page