Τρεις Μουσουλμάνοι βιαστές παραμένουν στην Αγγλία, 2 χρόνια μετά την εντολή για απέλασή τους

Date: 14/05/2020 Time: 20:35

Σε μία φρικτή παρωδία δικαιοσύνης, τρεις Μουσουλμάνοι από το Πακιστάν, μέλη μίας συμμορίας βιαστών στην πόλη Rochdale της Αγγλίας, για τους οποίους δόθηκε εντολή απέλασης πριν από 2 χρόνια, αποκαλύφθηκε, ότι όχι μόνο δεν απελάθηκαν, αλλά «εγκαταστάθηκαν εκ νέου στην ίδια πόλη, στην οποία, όπως αποκαλύφθηκε, κακοποιούσαν σεξουαλικά 12χρονα κορίτσια». Έτσι, είναι ελεύθεροι να κάνουν περισσότερο κακό και να ενθαρρύνουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Οι τρεις Μουσουλμάνοι, είναι γνωστό ότι επέστρεψαν στην πόλη του Μάντσεστερ, δύο χρόνια μετά την απώλεια του δικαιώματος παραμονής στη Βρετανία.

Τα θύματα της συμμορίας των βιαστών, εξέφρασαν τη φρίκη τους, μόλις έμαθαν ότι οι Πακιστανοί βιαστές, που στοίχειωσαν για πάντα τη ζωή τους, επέστρεψαν στις γειτονιές τους, παρά το γεγονός ότι ένας δικαστής απέρριψε τις προσφυγές τους κατά της Βρετανικής τους υπηκοότητάς, η οποία ανακλήθηκε.

Η είδηση, αποκαλύφθηκε από το Βρετανική εφημερίδα Mirror, στην οποία μίλησε ένα από τα θύματα της συμμορίας των Μουσουλμάνων βιαστών και όπως είπε, αισθάνθηκε «προσβεβλημένη και παραβιασμένη» από της επιστροφή τους.

Ένας από τους άνδρες, ο Abdul Rauf, 51 ετών, είναι πατέρας πέντε ετών, οδηγός ταξί και πρώην δάσκαλος σε Τζαμί. Η ποινή του ήταν έξι χρόνια κάθειρξη, για διακίνηση κοριτσιών και σεξ με μία 15χρονη.

Ένας άλλος, ο Abdul Aziz, 49 ετών, ο οποίος είχε και τον φρικτό τίτλο του «αφέντη», είναι πατέρας τριών παιδιών. Αρχικά, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια κάθειρξη, για διακίνηση και συνωμοσία, προκειμένου να εμπλακεί σε σεξουαλική πράξη με ένα παιδί.

Ο τρίτος βιαστής, ο Adil Khan, 50 ετών, καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη για συνωμοσία και διακίνηση ενός 13χρονου κοριτσιού που έμεινε έγκυος.

Πηγή: Mailonline

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...