Τραγικός! Υπόκλιση και χειροφίλημα στην Σακελλαροπούλου από τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, Φράγκο Φραγκούλη!

Date: 04/02/2023 Time: 09:50

Στο Νευροκόπι της Δράμας, στην κηδεία του ήρωα κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, έδωσε το παρών και ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδος και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης.

Και προχώρησε σε μια εντελώς αψυχολόγητη κίνηση: Υποκλίθηκε και φίλησε το χέρι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου! Μέχρι και η ίδια σάστισε, όπως δείχνει το ύφος της στην φωτογραφία!

Λες και είναι πάτερ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Φράγκος Φραγκούλης της έκανε χειροφίλημα, προκαλώντας ερωτηματικά. Εκτός και αν νομίζει ότι ισχύει το πρωτόκολλο του Μπάκινγχαμ…

Και φυσικά μια τέτοια κίνηση δεν είναι ούτε αβρότητα, ούτε ένδειξη σεβασμού από έναν ανώτατο στρατιωτικό όπως ο Φράγκος Φραγκούλης, αλλά ένδειξη υποταγής. Και μάλιστα στην χειρότερη πρόεδρο από συστάσεως του θεσμού, ειδικά στα εθνικά θέματα, για τα οποία ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης δείχνει ενδιαφέρον.

Σε μια μόνο στιγμή έδωσε μια και κατέστρεψε τη φήμη του…

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...