Τους ξεβράκωσε ο Ιακωβίδης

Date: 01/08/2021 Time: 10:18

Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Τα δάκρυα του Ιακωβίδη έσταζαν αλήθεια. Τα «δάκρυα» του Αυγενάκη όμως ήταν κροκοδείλια 100%!

Βγήκε στην τηλεόραση με δηλώσεις μπας και σώσει επικοινωνιακά την κατάσταση. Τα συγχαρητήρια του Μητσοτάκη απλά χειροτέρεψαν τα πράγματα… Απορώ, κύριοι της Εξουσίας, πως διανοηθήκατε να ψελλίσετε έστω δύο κουβέντες, όταν στον πρωταθλητή μας δίνατε 250 ευρώ τον μήνα.

Απορώ επίσης πως δεν πήγατε να κρυφτείτε μετά από το ξέσπασμα ενός παιδιού που φέρει το εθνόσημο στο στήθος. Απορώ πως δεν αντιλαμβάνεστε ότι με τέτοια συμπεριφορά γίνεστε πιο μισητοί από τον κορωνοϊό. Απορώ πως δεν κοκκινίζετε εκεί στις παραλίες που κολυμπάτε και ξοδεύετε σε ένα βράδυ όσα στον πρωταθλητή μας δίνατε για ολόκληρο τον χρόνο. Προς το παρόν παίρνετε χρώμα όχι όμως αυτό που σας πρέπει. Mαυρίζετε αντί να κοκκινίσετε. Μπράβο σου Ιακωβίδη, τους ξεβράκωσες.

Πηγή: zougla.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page