Τους σέρνουν με… γαλάζια εσώρουχα! Το μοντέλο, ο λογιστής, ο Υπουργός, ο αυτοδιοικητικός και τα εκατ. ευρώ για τις απατημένες συζύγους για να σιωπήσουν

Date: 30/03/2021 Time: 11:25

Σπίνος μικρή φώτο 3 Του Άρη Σπίνου

Πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και θέλουν ψάξιμο. Αλλά κυρίως πρέπει να μην κοιτάς μακριά. Η αλήθεια είναι δίπλα μας. Το πολύκροτο διαζύγιο της χρονιάς δε θα είναι αυτό που μιλάνε όλοι, αλλά αυτό που θα έχει ήχους από το πιάνο. Μοντέλο που κάποτε μεσουρανούσε και τώρα πασάρει αγόρια και κορίτσια. Σβήνουν τα φώτα και αναστενάζει όλη η περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιωργάκης, ο Χαρούλης και όλα τα καλά παιδιά μπερδεύουν τους ρόλους τους και “σκύβουν” να πιάσουν το σαπούνι. Η Μαιρούλα από την Ηλιούπολη κάνει μοναχικό παιχνίδι. Κάπου στην άκρη υπάρχει και ο Γιαννάκης που τραβάει με το κινητό του. Όλα αυτά έρχονται και τα στολίζουν τα εκατομμύρια που πέφτουν βροχή. Δεσμίδες με 500ευρα που γλιστρούν κάτω από την πολυθρόνα όταν ανοίγουν την σακούλα και τα βρίσκει την επόμενη μέρα η καθαρίστρια που σκουπίζει το σαλόνι. Μία ωραία ζωή για όσους μπορούν να την ανανεώνουν με πικάντικες πινελιές.

Όλα αυτά τα ξέρει και ο υπουργάρας ο Κοντός και απαίτησε να διοριστεί η Δημητρούλα του, που παριστάνει την δημοσιογράφο στα Βόρεια Προάστια. Ο κερατάς λογιστής δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο Υπουργάρας τηλεφωνεί στο γραφείο της Δημητρούλας. Εκείνη με περηφάνια δείχνει στις φίλες της που κοιτούν από τα διπλανά γραφεία, τα σάλια να απλώνονται πάνω στα έγγραφα και να νιώθει δυνατή για τον Άντρακλα που αγκαλιάζει. Λάδωσε το εντεράκι τους και το έριξαν στις γκόμενες. Πάντα έτσι συμβαίνει.

Μερικές φορές, όμως, οι απατημένες χάνουν τα λογικά τους και ξεφεύγουν. Από τη μία πλευρά η αρχή έχει γίνει και μάλλον θα κοστίσει ακριβά. Ακούω για ένα εκατομμύριο ευρώ που θα δοθεί ως αντάλλαγμα σιωπής. Η άλλη σύζυγος, που είναι και μουσικόφιλη, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Μαθαίνω ότι ζητά 5 εκατομμύρια. Λίγο η μία επένδυση λίγο η άλλη, προσπαθεί ο φουκαράς ο υπουργός να τα μαζέψει. Η Δημητρούλα της 17 Νοέμβρη, ονειρεύεται διαζύγιο με το λογιστή για να βρεθεί στα σκαλιά της εκκλησίας με τον αρχαιολάτρη. Η Μαιρούλα από την Ηλιούπολη είναι πιο πονηρή και της αρκεί ένας μισθός και μία θέση στο ψηφοδέλτιο Νέας Δημοκρατίας στο νότιο τομέα.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page