Το Βερολίνο θα διαλύσει την ΝΔ, ώστε να μην μπει ο Κασιδιάρης στη Βουλή

Date: 01/04/2022 Time: 14:44

Όλοι γνωρίζουν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο Βερολίνο, ότι η ΝΔ, είναι ένα εξαιρετικά φθαρμένο πολιτικό προϊόν, το οποίο δεν έχει πλέον μέλλον στην Ελλάδα. Αυτό που γνωρίζουν άπαντες λοιπόν, δεν το αντιλαμβάνονται οι στόκοι βουλευτές του κόμματος, ειδάλλως θα είχαν ανατρέψει τον Μητσοτάκη, από… χθες!

Δεν υπάρχει καμία πολιτική, οικονομική και γεωπολιτική λογική στο να μην πάει ο Μητσοτάκης άμεσα σε εκλογές, για να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί εκλογικά, από την ραγδαία δημοσκοπική κατρακύλα, εκτός από αυτή που θα αναφέρουμε παρακάτω.

Το Βερολίνο, φύτεψε στην Ελλάδα ένα λευκό Μπαράκ Ομπάμα για να κυβερνήσει τη χώρα. Ένα μικρό παράδειγμα, που είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να διαπιστώσουμε τα κριτήρια του Βερολίνου, στα οποία πάτησε για να επιλέξει τον Μητσοτάκη έναντι του Μεϊμαράκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και για την πρωθυπουργία της χώρας. Ο Μπαράκ Ομπάμα, του οποίου τις πολιτικές αντιγράφει μέχρι τελείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συζούσε με 3 Πακιστανούς στα νιάτα του στο ίδιο διαμέρισμα. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πάρα πολλά δημοσιεύματα, ήταν εραστής του. Ένας από τους 3 συγκατοίκους (εραστές;) του Μπαράκ Ομάμα, βρέθηκε σε περίοπτη θέση στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συζούσε επί μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ομοφυλόφιλο και παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη τον οποίο, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, τον είχε σε περίοπτη θέση μέσα στο κόμμα του. Η ομοφυλοφιλική και παιδοφιλική ατζέντα, προωθήθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική τόσο έντονα από τον Μπαράκ Ομπάμα και το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πακιστανική κοινότητα στη χώρα, για έναν όχι τόσο δύσκολα ερμηνεύσιμο πλέον λόγο, έχει αποκτήσει τεράστια, κοινωνική και πολιτική, ισχύ.

Η καταστροφική πολιτική του Χουσεΐν Ομπάμα για την Αμερική και τον λαό της, απαντήθηκε, πολιτικά, από τον κόσμο, από την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, η οποία άλλαξε τόσο πολύ τον πλανήτη και τις ΗΠΑ, που θα μνημονεύεται ο ρόλος του και η επανάστασή του για τα επόμενα 200 χρόνια.

Γνωρίζοντας αυτό το Βερολίνο και βλέποντας την άνοδο του Εθνικού κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, τρέμει στην ιδέα ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στην Ελλάδα. Εάν πάει τώρα ο Μητσοτάκης σε εκλογές, είναι βέβαιη η είσοδος του Εθνικού κόμματος στη Βουλή, όπου μπορεί να θέσει τα θεμέλια για την πολιτική και ιδεολογική αντικατάσταση της ΝΔ.

Όμως, το Βερολίνο, δεν επιθυμεί ανάλογες καταστάσεις που θα πληγώσουν τα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά του σχέδια. Θα σπρώξει τον Μητσοτάκη να τραβήξει όσο μπορεί πιο μακριά την ημερομηνία των εκλογών, ώστε διά της δικαστικής Τζιχάντ, το Εθνικό κόμμα και ο ιδρυτής του μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές, να έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό μέχρι τότε, να αμαυρωθεί η φήμη του και να στιγματιστούν οι ψηφοφόροι του σε τέτοιο βαθμό, που να μην αποτελεί ουσιαστικό κίνδυνο για το σύστημα.

Μέχρι τις εκλογές, πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος θα έχουν εκβιαστεί, απειληθεί ή χρηματιστεί, ώστε να βουλιάξουν το καράβι, πριν αυτό εμβολίσει την ΝΔ και τους πολιτικούς της συνδαιτυμόνες στην νομή της εξουσίας, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και ο Βελόπουλος.

Τίποτα δε δείχνει στον ορίζοντα ότι τον επόμενο χρόνο οι παγκόσμιες οικονομίες θα ανακάμψουν και ότι η κυβέρνηση θα μπορέσει να αυξήσει το εισόδημα του ελληνικού λαού. Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας τεράστιας οικονομικής και επισιτιστικής κρίσης, που θα διαλύσει στην κυριολεξία τα φτωχά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας και αυτό, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην εκλογική εξαΰλωση της ΝΔ.

Ουδόλως ενδιαφέρει βέβαια, το Βερολίνο, το τι θα συμβεί στην ΝΔ ως πολιτική δύναμη. Ήδη, συγκροτούν το πολιτικό σχήμα που θα την αντικαταστήσει και βασιζόμενοι σε αυτή την προοπτική, πολλοί επίδοξοι μνηστήρες, πλήρως ελεγχόμενοι και αυτοί από το Βερολίνο, όπως ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο Μπογδάνος, ο Τζήμερος και τέτοιου είδους πολιτικά παρεάκια, ξερογλείφονται εκστασιαζόμενα, ως πτωματοφάγα όρνεα πάνω από το κουφάρι του κόμματος.

Ο χρήσιμος πολιτικός πρακτοράκος της ανατολικογερμανικής ΣΤΑΖΙ, Αλέξης Τσίπρας, (όπου για τη δική του περίπτωση θα πούμε πολλά και σύντομα) κάνει πολιτικό λίφτινγκ από τα χεράκια της καγκελαρίας, ώστε να γίνει ο νέος Μητσοτάκης στη θέση του Μητσοτάκη. Το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα είναι η ιδεολογικο-πολιτική βάφτιση του Τσίπρα, με νονό την Μέρκελ, ως του νέου φιλελέφτ κυβερνήτη της χώρας. Ο Παύλος Πολάκης, πέρα από κάποιες κινήσεις, δε δείχνει να έχει τα πολιτικά κάκαλα, ώστε να αποτελέσει δύναμη ανατροπής του καθεστώτος και της αντικατάστασης του Τσίπρα από υγιείς δυνάμεις της Εθνο-Αριστεράς.

Το ρήγμα μεταξύ κυβερνωμένων και κυβερνώντων θα βαθύνει ακόμα περισσότερο. Από την μία, θα έχουμε την κοινωνία η οποία θα υποφέρει και από την άλλη, ένα πολιτικό σύστημα βουτηγμένο στην διαφθορά και τα λεφτά, όπου θα προσπαθήσει πάλι να διχάσει τον κόσμο και να του υφαρπάξει την ψήφο. Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί στην Ελλάδα, όσο υπάρχει αυτό το πολιτικό προσωπικό, που κυριολεκτικά πουλάει κομμάτι – κομμάτι τη χώρα στο ξένο παράγοντα, για να διατηρήσει μόνο και μόνο τα προνόμιά του και τον παράνομο πλουτισμό του.

Πρέπει να ανατραπούν, πάση θυσία!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page