Το τερμάτισε στη γελοιότητα και την υποκρισία ο Βορίδης

Date: 11/04/2022 Time: 13:40

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει καταστρέψει τα πάντα, οικονομία, κοινωνία, δημόσια υγεία και να έχει επιφέρει τεράστια ζημιά στα εθνικά μας θέματα, έχει όμως ένα καλό.

Σκορπίζει γέλιο άφθονο, σχεδόν καθημερινά.

Πραγματικά η εικόνα της κυβέρνησης θα μπορούσε να συναγωνιστεί και την πιο σπαρταριστή κωμωδία, καθώς οι ενέργειες της θα μπορούσαν να υπάρξουν μόνο σε ένα ευφυές σενάριο κάποιες επιθεώρησης.

Για παράδειγμα, η ανησυχία που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άνοδο της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία, αρκεί για να προκαλέσει δάκρυα γέλιου, όταν ο ίδιος αυτός άνθρωπος έχει κάνει υπουργούς της κυβέρνησης του τον Θάνο Πλεύρη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν όμως παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο και ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης, για να εκφράσει την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Γαλλία, τότε η κυβέρνηση ξεπερνά και το πλέον πετυχημένο σενάριο χολιγουντιανής κωμωδίας…

Δείτε τον Μάκη Βορίδη παρέα με τον πατέρα της Λεπέν, ο οποίος φυσικά υπήρξε και πολύ πιο ακροδεξιός από την κόρη του.

735445D0 1128 44B1 95EA F05D39F8485C
Ο Μάκης Βορίδης με τον Ζαν Μαρί Λεπέν

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...