Το «τερμάτισαν» στον ΣΚΑΪ: «Ο Μητσοτάκης περπατάει σαν τους Beatles» (βίντεο)

Date: 22/09/2022 Time: 10:36

To «τερμάτισαν» στον ΣΚΑΪ καθώς παρουσίασαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι περπατάει όπως οι… «Βeatles» σε γνωστό άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος.

Με άλλα λόγια θέλουν να τον παρουσιάσουν ότι έχει στοιχεία «ροκ σταρ», άρα είναι δημοφιλής και άρα σωστά προηγείται… στις «δημοσκοπήσεις».

Το έχουν παραξηλώσει στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει γενναιόδωρα τους καναλάρχες και τα ΜΜΕ, κάτι άλλωστε που είχε επιβεβαιώσει προ μηνών ο ίδιος ο Γ.Οικονόμου

Η κυβέρνηση μετά τα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στους… «φίλους» της για να μας «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια κτλ. βρήκε μια νέα αφορμή για να «φορτώσει» τα ΜΜΕ με χρήματα του ελληνικού λαού… την Ουκρανία!

«Όπως υπήρξε γενναία στήριξη των Μέσων Ενημέρωσης για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, έτσι και τώρα θα τα στηρίξουμε για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τον πόλεμο στην Ουκρανία και να συνεχίσουν να λειτουργούν και να υπάρχει πολυφωνία», είχε πει ο κ. Οικονόμου.

Αυτό κατά συνέπεια σημαίνει πως θα πρέπει να ωραιοποιείται στο συλλογικό ασυνείδητο η εικόνα του πρωθυπουργού. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...