Τo καθεστώς προσπαθεί να κατασκευάσει μία νέα υπόθεση Φύσσα

Date: 13/12/2021 Time: 20:21

Κάνει μπαμ απο μακριά, βγάζει μάτι, που λένε, η ιστορία των θεματοφυλάκων του Συντάγματος, ότι είναι, καθεστωτικά, στημένη. Αλήθεια, ανήκουν στον ριζοσπαστικό πατριωτικό χώρο, αυτοί που θέλουν να υπερασπιστούν το Σύνταγμα Καραμανλή του ’74; Αυτοί οι… πατριώτες Θεματοφύλακες που υπερασπίζονται το Σύνταγμα της εκλεγμένης μοναρχίας, το Σύνταγμα της οικογενειοκρατίας και της διά βίου νομικής ασυλίας των βουλευτών της κλεπτοκρατίας, ανήκουν στον πραγματικά αστικό κόσμο της Εθνικής δεξιάς;; Υπερασπίζονται τη Βαυαροκρατία στην Ελλάδα, προστατεύοντας το Σύνταγμα της νεωτερικότητας και θέλουν να πιστέψουμε ότι αυτοί οι τύποι, είναι πολιτικοί επαναστάτες;;; Μόνο πολιτικά αναλφάβητοι μπορούν να χαρακτηριστούν, αυτοί που θέλουν να υπερασπιστούν το Σύνταγμα του Δ΄ Ράιχ και του Καραμανλισμού!

Μιλάμε σοβαρά τώρα; Είναι αυτοί πραγματικά και συνειδητοποιημένα, μέλη της ριζοσπαστικής πατριωτικής παράταξης;

Δε φτάνει που στήνει προβακάτσιες το καθεστώς, καρφώνεται κιόλας με το όνομα που τους δίνει! Ο Μητσοτάκης και ο ελεγχόμενος από αυτόν Τύπος, προσπαθεί να στήσει άλλη μία ιστορία, που να έχει άρωμα δολοφονίας και να χρεώνεται στον πατριωτικό χώρο. Ξαφνικά, ανακάλυψαν οι… δημοσιογράφοι, ότι ένας από τους αποκαλούμενους ηγέτες αυτής της οργάνωσης, είχε σφάξει τη γυναίκα του κατά το παρελθόν.

Τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει άραγε, το άρωμα του αίματος εντός μιας πολιτικής δράσης…

Ο Εισαγγελέας, για άλλη μία φορά, προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην απαγγελία κατηγοριών για εγκληματική οργάνωση, οπότε το όλο πράγμα, μάλλον δείχνει να κουμπώνει ιδανικά, για να τραβήξουν στον ποινικό και κοινωνικό βυθό, κόσμο και κοσμάκη.

Αυτό το άτιμο το timing! Την ώρα που η ΝΔ ψυχορραγεί εκλογικά και οι πολίτες στρέφονται σε πατριωτικά κόμματα για την σωτηρία τους, οι Θεματοφύλακες του… καθεστώτος, έκαναν το θαύμα τους πάλι!

Ο νέος «Ρουπακιάς», είναι εδώ, έτοιμος να στιγματίσει κάθε πολίτη που θέλει να απογαλακτιστεί, πολιτικά, από το σάπιο καθεστώς της Μεταπολίτευσης!

Αν μη τι άλλο, οι Βαυαρόφρονες, είναι γάτες στο να παράγουν προβοκάτσιες…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...