Το Έθνος μας βρίσκεται υπό επίθεση μέσω πολεμικών πράξεων της Κίνας και του Ιράν

Date: 27/11/2020 Time: 12:21

Του L Todd Wood

Η Αμερική βρίσκεται υπό επίθεση μέσω πολεμικών πράξεων της Κομμουνιστικής Κίνας και του τρομοκρατικού Ισλαμικού καθεστώτος του Ιράν. Η δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ κατέθεσε στοιχεία στη Τζόρτζια και στο Μίσιγκαν χθες το βράδυ, αναφέροντας λεπτομερώς τη συνωμοσία του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, του Ιράν και του Δημοκρατικού Κόμματος, για την ανατροπή των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ του 2020, μέσω κυβερνοπολέμου εναντίον του Αμερικανικού λαού.

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει διαπράξει προδοσία κατά του έθνους.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε και να παραδεχθούμε τι συμβαίνει και να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Τώρα αποδεικνύεται προφανώς ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δεν ήταν μόνο διεφθαρμένη, αλλά και προδοτική. Επέτρεψαν τη διείσδυση στις τάξεις μας Ισλαμιστών και Κινέζων πρακτόρων, εχθρών της Αμερικής. Οι στρατιωτικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες ασφαλείας μας, έχουν εκτεθεί. Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου, το ίδιο.

Η Αμερική, είναι σε πολύ επικίνδυνη θέση.

Θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα κίνηση πολέμου από την Κίνα, τρομοκρατικές επιθέσεις από το Ιράν.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι, έκανε την κίνησή του και δε θα υποχωρήσει, γιατί αν δεν καταφέρει να αποικίσει την Αμερική, θα απομακρυνθεί από την εξουσία.

Είναι καιρός να προετοιμαστούμε για το χειρότερο και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Πρέπει να εναποθέσουμε την πίστη μας στον εκλεγμένο ηγέτη μας, τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Οι αποκαλούμενες εκλογές θα ανατραπούν. Ωστόσο, η μάχη για την αποκατάσταση της Αμερικής, θα έχει μόλις ξεκινήσει. Οι προδότες πρέπει να απομακρυνθούν από το εσωτερικό μας και να τιμωρηθούν. Χρειαζόμαστε λογοδοσία και τη χρειαζόμαστε τώρα.

Οι πατριώτες Αμερικανοί πρέπει να υποστηρίξουν τον Πρόεδρο για το μέλλον των παιδιών μας.

Αυτό δε διαφέρει από την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ ή την 11η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: CD Media

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares