To αθέατο υπερσύστημα «αποκεφαλίζει» τα ναζίδια με τα… ταγιέρ

Date: 01/03/2021 Time: 11:11

Είχαμε επιστήσει την προσοχή των αναγνωστών μας σε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τα οποία συνδέονται έμμεσα και με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Είχαμε γράψει, ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φυγή του Τζεφ Μπέζος από τη διοίκηση της Amazon, όπως επίσης, τυχαία δεν ήταν και η αποπομπή από τον σταθμό του διευθύνοντος συμβούλου του CNN. Τώρα, βρισκόμαστε ενώπιον ενός  πολιτικού αποκεφαλισμού μεγάλης σημειολογικής αξίας. Του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για σεξουαλικά σκάνδαλα.

Ο Κουόμο, ήταν από τους πρωταγωνιστές, όπως ο Μητσοτάκης, στην επιβολή σκληρών lockdown στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνος για τους δρακόντειους και φασιστικούς νόμους εγκλεισμού των πολιτών και συνεργός στη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ηλικιωμένων Αμερικανών, στους Οίκους ευγηρίας, εξαιτίας της ελλιπούς και δόλιας στέρησης πραγματικής θεραπείας του Covid-19.

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, είναι ένα ακροαριστερό κάθαρμα πρώτης γραμμής, σε μία πόλη, επίκεντρο διεθνών πολιτικών διεργασιών, προπύργιο της διεθνούς Αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης. Τίποτα, όμως, από αυτά, δεν τον βοήθησε να γλιτώσει από τον πολιτικό αποκεφαλισμό. Παρ’ όλο που έπαιξε, όπως ο Μητσοτάκης, κατά γράμμα τις οδηγίες εργαλειοποίησης του Covid, για πολιτικούς σκοπούς, του έβγαλαν – επί Προεδρίας Μπάιντεν παρακαλώ – τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.

Το ίδιο συνέβη και στον Μητσοτάκη. Μόλις βγήκε ο Μπάιντεν, ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού. Είναι πλέον τώρα φανερό, στους μη γνωρίζοντες σε βάθος τα Αμερικανικά δρώμενα, ότι υπάρχει μηχανισμός μέσα στην Κυβέρνηση και στο σύστημα, που δρα περισσότερο ως φορέας εκδίκησης και τιμωρίας των Δημοκρατικών και των πρακτορίσκων της παγκοσμιοποίησης. Μηχανισμός που δεν λειτουργούσε επί Προεδρίας Τραμπ. Η σειρά των γεγονότων που εξελίχθηκαν τον τελευταίο μήνα, από τον Μπέζος μέχρι τον Κουόμο, δείχνει, ότι υπάρχει μία αόρατη «χειρ» που δρα μέσα στο σύστημα, καθαρτικά γι’ αυτό. Εμείς, είχαμε προειδοποιήσει γι’ αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπως έχουμε προβλέψει πάρα πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία, τα γεγονότα που μέλλεται να συμβούν, στον σχεδόν ένα χρόνο ύπαρξης του The Flag Report.

Τα Ναζίδια του υγειονομικού ολοκληρωτισμού και του Μαοϊκού αντισυνταγματισμού, τα ανώμαλα φασιστοειδή με τα ταγιέρ, της συμμορίας Μπιλ και Χίλαρι Κίντον, δεν περνάνε και τις καλύτερες στιγμές τους. Τους βγάζουν στη σέντρα για σεξουαλικά σκάνδαλα. Τους πετάνε έξω, όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Νομίζουν οι χαζούληδες στην Αμερική και στην Ελλάδα, ότι επειδή ξεφορτώθηκαν, προσωρινά, τον Τραμπ, ως φυσικό πρόσωπο από την εξουσία, ο μηχανισμός που τον ανέδειξε στην κορυφή, θα καθόταν ήσυχος στη γωνιά του, αφήνοντάς τους ατιμώρητους για την εργαλειοποίηση του Covid από τη διεθνή συμμορία των παιδεραστών και της Κίνας.

Όπως καταλαβαίνετε, όχι μόνο έπεσαν τραγικά έξω στους υπολογισμούς τους οι λάτρεις του Μπάιντεν, αλλά τρώνε και άφθονο πολιτικό ξύλο, ειδικά αυτοί, που βούτηξαν βαθιά μέσα στην ιστορία πολιτικοποιήσεως του Covid 19.

Είμαστε ακόμα στην αρχή μίας πορείας πολλών ξεκαθαρισμάτων. Σε πολιτικό, πολιτισμικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Το ελληνικό σύστημα, έφαγε μία τεράστια σφαλιάρα με το metoo, που ακούμπησε πολλά πολιτικά, καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά τοτέμ. Ως σφαλιάρα, την νιώθουν στο μάγουλο τους οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς και της ανωμαλίας στην Ελλάδα, ενώ στην πραγματικότητα, η ισχύς του χτυπήματος ήταν απλά ένα χαδάκι, πριν αρχίσουν να πέφτουν τα κροσέ και τα άπερκατ.  

Θα ζήσουμε πολλές συγκινήσεις στο μέλλον. Θα δείτε…

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page