Το αφήγημα κατέρρευσε έχουμε πανδημία της παραπλάνησης – Τα ψέματα που είπαν στους εμβολιασμένους ξεσκεπάζονται

Date: 16/11/2021 Time: 19:52

Τελικά δεν έχουμε πανδημία των ανεμβολίαστων, ούτε πανδημία των εμβολιασμένων αλλά πανδημία της παραπλάνησης.
Πλέον κάθε μέρα που περνάει καθίσταται κατανοητό ότι είτε από δόλο και σκοπιμότητα, είτε από έλλειψη επιστημονικής γνώσης… είπαν πολλά, έταξαν πολλά και θα κληθούν τώρα πολλές από τις αρχικές υποσχέσεις να τις αναιρέσουν.
Ήδη οι επιστήμονες αντιλαμβανόμενοι το ολέθριο, εγκληματικό και απαράδεκτο λάθος διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αρχίζουν να ανακρούουν πρύμναν.
Πλέον αναφέρουν ότι δόθηκε λάθος μήνυμα ότι οι εμβολιασμένοι είναι ελεύθεροι… τα περισσότερα κρούσματα πλέον καταγράφονται μεταξύ εμβολιασμένων, τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και αδιαμφισβήτητα.
Τα 3,5 εκατ ανεμβολίαστων έχουν προβάλλει τα επιχειρήματα τους, δεν είναι ψεκασμένοι αλλά προβληματισμένοι…
Τα 5,8 εκατ εμβολιασμένων όμως πήραν υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν καθώς όσοι είναι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις δεν θα νοούνται εμβολιασμένοι.
Όμως μήνες πριν τους είχαν υποσχεθεί… εμβολιάσου για να αποκτήσεις ελευθερία, με δύο δόσεις στα εμβόλια mRNA, έχεις διασφαλίσει την ελευθερία σου…
Έκτοτε πολλά αποκαλύφθηκαν από διεθνείς μελέτες… ειδικά το Ισραήλ το οποίο πρώτο αποκάλυψε ότι η προστασία για μετάδοση και νόσηση στους εμβολιασμένους μετά από 6 μήνες υποχωρεί στο 16% και 39% αντίστοιχα… επί της ουσίας ο εμβολιασμένος είναι ανεμβολίαστος.
Εμβόλια κάτω από 50% προστασία, δεν λαμβάνουν εκ των πραγμάτων εγκρίσεις.
Φθάνοντας στο σήμερα, ο παραλογισμός, συνεχίζεται με μέτρα κοινωνικού αποκλεισμού των ανεμβολίαστων… παρ΄ ότι όλοι αναγνωρίζουν ότι ο διαχωρισμός είναι λάθος… ακόμη δεν έχουν παρθεί οι απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να αρθεί η παραφροσύνη…
Τα περισσότερα κρούσματα είναι μεταξύ εμβολιασμένων στην Ελλάδα.
Το αφήγημα κατέρρευσε.
Οι θάνατοι αυξάνονται και η επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδος επιδεινώνεται με πρωτοφανή αρνητικό ρυθμό.
Το αφήγημα κατέρρευσε.
Σε μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις βλέπε Μαραθώνιο… συνέβη το εξής πρωτοφανές.
Έξω από το Καλλιμάρμαρο στάδιο χιλιάδες κόσμου συνωστισμένοι… αλλά στην είσοδο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου υπήρχε έλεγχος, για να εισέλθεις σε ένα ανοικτό στάδιο… έπρεπε να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα.
Λίγα μέτρα πιο κάτω χιλιάδες κόσμου εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ήταν μαζί…

Ας δούμε ορισμένα ψέματα που ειπώθηκαν είτε από δόλο, είτε από άγνοια…
Προφανώς κάθε μορφής κινήτρου έχει διαφορετική βαρύτητα αλλά σίγουρα συμβάλλει στην κατάρρευση του αφηγήματος.

1)Είπαν ψέματα στους εμβολιασμένους για τα περί ελευθερίας.
Τώρα θα πρέπει όλοι να εμβολιαστούν με 3η δόση εμβολίου για να διατηρήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

2)Χαρακτήρισαν την 3η δόση αρχικά αναμνηστική και ξαφνικά την μετονόμασαν σε ενισχυτική.
Το αφήγημα έχει ήδη καταρρεύσει, εμβολιάσου για να διασωθείς αλλά στην πράξη… το μήνυμα είναι κάθε 6 με 8 μήνες θα εμβολιάζεσαι… και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται.
Ήδη στο Ισραήλ αναφέρουν ότι τα εμβόλια τύπου mRNA, έχουν αυτή την ιδιότητα να χάνουν την αποτελεσματικότητα τους.
Για τον λόγο αυτό προωθούν το δικό τους εμβόλιο, ισραηλινό που συμμετέχει και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… στην  παραγωγή…. και στηρίζεται σε άλλη τεχνολογία.

3)Τα στοιχεία από μεγάλα ελληνικά νοσοκομεία είναι συγκλονιστικά.
Π.χ. στον Ευαγγελισμό το 38% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι, ενώ υπήρξε και εβδομάδα όπου οι βαριά νοσούντες ήταν μοιρασμένοι μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Το αφήγημα στην κυριολεξία κατέρρευσε.

4)Οι επιστήμονες τώρα προτείνουν να αλλάξουν πολλά.
Προτείνουν μέτρα ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία και στα αμφιθέατρα.
Οι χώροι αυτοί είναι εμβολιασμένων όπερ σημαίνει… ότι τα μέτρα θα αφορούν εμβολιασμένους.
Η ελευθερία των εμβολιασμένων πήγε περίπατο.
Προτείνουν οι επιστήμονες μέτρα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Ήδη στην Γερμανία εξετάζεται χρήση rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού για να εισέλθουν οι πολίτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το μέτρο αυτό θα εφαρμοστεί και στην Ελλάδα αλλά ποιος θα πληρώνει τα rapid tests;

5)Εξέτασαν ακρότητες όπως lockdowns στους ανεμβολίαστους, αυτό το απαράδεκτο μέτρο που επιβλήθηκε στην Αυστρία, αλλά πολλοί πλέον κατανοούν ότι εάν εφαρμοστεί στην Ελλάδα θα οξύνει ακόμη περισσότερο τον αναβρασμό που επικρατεί στην κοινωνία.
Πλέον μεγάλο μέρος εμβολιασμένων θεωρεί ότι τα μέτρα διαχωρισμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι λανθασμένα και πρέπει να αποσυρθούν.

Στο Ισραήλ μετά το σοκ του 4ου κύματος, όπου τα κρούσματα πριν 1,5 μήνα είχαν φθάσει τα 11.500 με 12.000 ημερησίως… έχουν υποχωρήσει στα 430 πλέον ημερησίως κυρίως γιατί εμβολίασαν σχεδόν 4 εκατ ισραηλινούς με 3η δόση εμβολίων ειδικά τους ηλικιωμένους.
Σημαντικό ρόλο στην έκρηξη κρουσμάτων στο Ισραήλ διαδραμάτισαν τα παιδιά που ωστόσο δεν νοσούν βαριά και δεν πεθαίνουν.
Επίσης σημειώθηκε μεγάλη βελτίωση στην νόσηση και μεταξύ ανεμβολίαστων, εξέλιξη σίγουρα αξιοσημείωτη.
Πτώση κρουσμάτων θα έχουμε και στην Ελλάδα, θα δούμε κρούσματα κάτω από 1.000 τις επόμενες εβδομάδες.
Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει, δεν έχει επιλυθεί και τι θα συμβεί εάν εμφανιστεί μια νέα μετάλλαξη ακόμη πιο ισχυρή από την Delta;
Πρέπει να το πούμε καθαρά ο covid 19 δεν είναι νόσος των νέων αλλά των ηλικιωμένων, οι ηλικιωμένοι θέλουν προστασία όχι οι νέοι, δεν κινδυνεύουν…
Επίσης η Σουηδία με ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης της πανδημίας χωρίς καραντίνες – lockdwons εμφανίζει μακράν την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα σε σχέση με την τραγικά επιδεινωμένη Ελλάδα σε διάστημα 28 ημερών.

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page