Της διαπλοκής το κάγκελο.Ολιγάρχης επέβαλε την Τσαπανίδου στον Τσίπρα. Αριστερά για φτύσιμο

Date: 07/01/2023 Time: 10:33

Σπίνος μικρή φώτο Του Άρη Σπίνου

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Κουμουνδούρου δεν έχει προηγούμενο! Βοά η δημοσιογραφική πιάτσα για τον μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο που επέβαλε την Πόπη Τσαπανίδου στη νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να φτιάξει προφίλ και να ετοιμάζεται για την Βουλή.

Οι εκφραστές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να θέσουν το θέμα της Τσαπανίδου στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, όταν με το καλό συνεδριάσει.

Πρόκειται να υποστηρίξουν ότι δεν μπορεί να υπερασπίζεται τη γραμμή ενός αριστερού κόμματος μια δημοσιογράφος που είχε μεγάλη διαδρομή στα κανάλια της διαπλοκής και το κυριότερο ότι προπαγάνδιζε αισχρά τις μνημονιακές θέσεις, φτάνοντας σε σημείο να προβαίνει ακόμη και σε άθλιους χαρακτηρισμούς για τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για συναλλαγή, επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενη τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου σε εκλογική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...