Τι μας κρύβει ο Νίκος Ανδρουλάκης… Ο πάμπλουτος γιος του Κοτζάμπαση

Date: 10/12/2021 Time: 10:31

Ως φαβορί προβάλλεται -και σε μεγάλο βαθμό είναι- ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ. Με βάση πάντως τα οριστικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου που έγιναν γνωστά μόλις χθες, η διαφορά του από τον δεύτερο ΓΑΠ είναι κάπως ψαλιδισμένη. Ενώ δηλαδή τη νύχτα της Κυριακής φαινόταν ότι θα είναι γύρω στις10 μονάδες, τελικά ο Ανδρουλάκης πήρε 36,88% των ψήφων και ο Παπανδρέου 27,87%. Θεωρητικά επομένως η μάχη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει κριθεί αφού θα παίξουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, εκτός από το τι θα κάνουν οι χαμένοι του πρώτου γύρου. Έχει και σημασία πόσοι θα πάνε από αυτούς που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή να ψηφίσουν και στον δεύτερο γύρο…

Το σίγουρο είναι ότι τα μεγάλα συστήματα, της διαπλοκής και της μιντιοκρατίας, έχουν αναλάβει την πολιτική “αγιογραφία” του ευρωβουλευτή αφού ο βασικός εκλεκτός τους της προηγούμενης φάσης, ο Α. Λοβέρδος, δεν κατάφερε να “προκριθεί” και έμεινε εκτός της τελικής αναμέτρησης. Και μαζί με τη πολιτική αγιογραφία που κατά κύματα άρχισαν από χθες να του κάνουν, του φτιάχνουν ανάλογα και το “προσωπικό προφίλ” κρύβοντας φυσικά και εξαφανίζοντας τις αρνητικές πλευρές του ως χαρακτήρα και τα “κουσούρια” που ως πρόσωπο είχε και έχει από τότε που μπήκαν ενεργά στην πολιτική.

Δεν είναι τυχαίο ότι για την προσωπική του ζωή -που όπως για κάθε πολιτικό και δημόσιο πρόσωπο θα έπρεπε να είναι διάφανη και γνωστή με κάθε λεπτομέρεια στην κοινή γνώμη και στον λαό- είναι γνωστά ελάχιστα. Ούτε ο ίδιος, δήθεν από σεμνότητα, λέει κάτι σχετικά αλλά ούτε και τα κανάλια που άρχισαν την προβολή του ασχολούνται με τα “δυσάρεστα”. Μόνο σε κάποια ρεπορτάζ – γλειψιματικά αφιερώματα τύπου Τατιάνας Στεφανίδου γίνονται κάποιες αναφορές στην πρώην σύζυγό του με την οποία μας ενημερώνουν ότι διατηρούν και τώρα “πολύ καλές σχέσεις”.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι αρκετά διαφορετικά. Ο 43χρονος σήμερα ευρωβουλευτής μπορεί να εμφανίζεται “μουλωχτός” αλλά ως …βαθύ ΠΑΣΟΚ, για όσους γνωρίζουν καλά την ιστορία και την προϊστορία του, δεν είχε μόνο άστατη ζωή αλλά “μπέρδεψε” πολύ γρήγορα την εξουσία με το …κρεβάτι, όπως εξάλλου τους είχε “διδάξει” από την δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου οδηγώντας τον τόπο σε ακόμη μεγαλύτερη ηθική παρακμή από την οποία δεν έχουμε συνέλθει καθόλου. Αντιθέτως τα πράγματα -με όλους τους μετέπειτα- χειροτερεύουν διαρκώς…

Όταν έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες του χοντρο Βενιζέλου που ήταν τότε αρχηγός, το 2013, ο μόλις 34χρονος “εκσυγχρονιστής νεολαίος” της Χαριλάου Τρικούπη συζούσε με τη συνάδελφό του πολιτική μηχανικό Έλενα Ψαρρού με την οποία είχαν αποκτήσει ήδη ένα γιο, που τότε δεν είχε συμπληρώσει ούτε τα δύο του χρόνια. Μάλιστα οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και ως …μοντέρνοι και “δικαιωματιστές” έκαναν μόνο σύμφωνο συμβίωσης. Το γεγονός είναι ότι δυο τους ήταν μαζί σαν ζευγάρι από τότε που ήταν και συμφοιτητές στην Ξάνθη. Και μέχρι τότε ο νεαρός Νίκος δεν έδινε δικαιώματα, δεν ξενοκοίταζε και ήταν “αφοσιωμένος” στις κομματικές του δραστηριότητες και τις πολιτικές του φιλοδοξίες, καθώς πια ήταν επαγγελματίας πολιτικός ως “εκπρόσωπος της αντιπαπανδρεϊκής πτέρυγας” αρχικά στη Νεολαία και κατόπιν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, ουσιαστικά δεν δούλεψε σε κάτι άλλο ποτέ αφού από τη μια υπήρχαν οι κατασκευαστικές επιχειρήσεις του πατέρα του και από την άλλη στο τεχνικό γραφείο που είχε από κοινού με τη σύντροφό του δούλευε μόνο αυτή.

androulakis1-1

Μόλις έγινε όμως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ …ξύπνησε μέσα και ο “πασοκάνθρωπος” με τα στερητικά σύνδρομα και την σεξουαλική πείνα. Κι ήταν κοινό μυστικό στην Χαριλάου Τρικούπη ότι άρχισε να “απολαμβάνει” και αυτά τα καλά της θέσης του, μέχρι που τον “μυρίστηκε” η …επαγγελματίας του είδους Εύα Καϊλή. Αποκαλύπτουμε σήμερα μάλιστα ότι λόγω της έντονης -παράνομης σχέσης τους- που αναπτύχθηκε τότε, ο Ανδρουλάκης την έπαιξε δισταυρία στις ευρωεκλογές του 2014 λόγω της μεγάλης εσωκομματικής δύναμης που είχε διαμορφώσει ως γραμματέας σε όλη την Ελλάδα. Σε εκείνες τις εκλογές μάλιστα κυκλοφορούσαν σαν ζευγάρι -και κομματικό- παντού μαζί.

Έτσι βγήκαν μόνο οι δυο τους ευρωβουλευτές και όταν εγκαταστάθηκαν στις Βρυξέλλες ..ξεσάλωσαν, η σχέση τους “φούντωσε” και ο καβαλημένος Νίκος εγκατέλειψε τη σύζυγό του και το μωρό παιδί τους για χάρη της. Τότε ήταν που η σχέση του με την Ελένη Ψαρρού πήγε στην “κόλαση”, ξεκίνησε μια τεράστια κόντρα μαζί τους. Αυτή κράτησε το παιδί αλλά στη συνέχεια ο Ανδρουλάκης κατάφερε να το πάρει υπό την κηδεμονία του. Κι αφού στο μεταξύ τα είχε σπάει με την Καϊλή η οποία δεν τον χρειαζόταν πια και από τότε μάλιστα έγινε θανάσιμη αντίπαλός του. Έτσι και τώρα στήριξε με πάθος τον Λοβέρδο…

Το άλλο μεγάλο μυστικό που κρύβει ο φέρελπις αρχηγός είναι ότι προέρχεται κι αυτός από “τζάκι” και δεν είναι -ούτε στην πολιτική- αυτοδημιούργητος. Ο πατέρας του Μαρίνος Ανδρουλάκης, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και εργολάβους στην Κρήτη, ήταν ο άνθρωπος του Σημίτη σε τοπικό επίπεδο για πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, για αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το ένοχο παρελθόν ως ο “Μπόμπολας” της Κρήτης, τόσο από επιχειρηματικής όσο και από πολιτικής πλευράς. Στις εποχές της παντοδυναμίας του “εκσυγχρονιστή” καταστροφέα της Ελλάδας και ιδιαίτερα κατά την οκταετία 1996-2004, ο μπαμπάς Ανδρουλάκης ήταν ο ισχυρότερος κομματάρχης του Σημίτη στο νησί και ιδιαίτερα στην περιοχή του Ηρακλείου. Οι γνωρίζοντες μάλιστα λένε ότι εκείνη την περίοδο μπόρεσε να πάρει και πολλές δουλειές οι οποίες αφενός τον βοήθησαν να ξελασπώσει από τα οικονομικά προβλήματα που είχε και αφετέρου να αναπτυχθεί ως ένας από τους ισχυρούς επιχειρηματίες στον τομέα των κατασκευών στην Κρήτη.

Πηγή: makeleio.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page