Θρασύτατοι αστυνομικοί μπήκαν σε χωράφι για να κατασχέσουν πανό κατά του Μητσοτάκη! Η πολιτεία οφείλει να τους ξηλώσει

Date: 20/07/2021 Time: 19:14

Στην επιστροφή του από τις τριήμερες διακοπές του στο Costa Navarino ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να δώσει μια «αίσθηση» εργασίας και έτσι κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της περιοχής για τις επισκέψεις του ώστε να εμφανιστεί ως ο «αρεστός του λαού».

Μέσα στα στημένα χειροκροτήματα (όπως φαίνεται) και στην κινητοποίηση των μελών του κόμματος και της Αστυνομίας, ήταν και η προληπτική καταστολή κάθε έννοιας δημοκρατικής έκφρασης όπως η καταγγελία που είχε δημοσιεύσει το documentonews.gr, τη Δευτέρα το βράδυ και αφορούσε αστυνομικούς που μπήκαν σε χωράφι δίπλα από τον συνεταιρισμό του Ελαιώνα, στους Γαργαλιάνους για να κατεβάσουν πανό.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

astynomikos

Στο νέο βίντεο που δημοσιεύουμε φαίνεται και ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που δίνει εντολές στους υφισταμένους να κάνουν πληθώρα παραβάσεων και να απειλούν πολίτη μέσα στην ιδιοκτησία του, επαναλαμβάνοντας μάλιστα το επώνυμό του.

Και το ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που καταπατά όλους τους νόμους και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών;

Ποιος είναι ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που παρακολουθεί τους υφιστάμενους του να κάνουν πληθώρα παραβάσεων και να απειλούν πολίτη μέσα σε ιδιοκτησία του; Ποιος είναι αυτός που κάνει παράβαση καθήκοντος και υπέρβαση εξουσίας;

Πηγή: documentonews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page