Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας

Date: 19/12/2021 Time: 20:07

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Όπως ανέφερε, είχε λάβει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, αλλά το Σάββατο παρουσίασε ελαφριά συμπτώματα. Στη συνέχεια ο μοριακός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε απέδειξε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Θετικός στον COVID-19: Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους».

https://www.facebook.com/christos.dimas.nd/photos/a.812517248797100/4657005577681562/?type=3

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...